perjantai 15. maaliskuuta 2013

Tiksissä treenaamassa

Keskiviikko iltana ei mitään kummoista, käytiin pellolla koko laumalla, mukava hankikanto. Illalla lelun vaihtoa, ja kun sähköpostissa tuli uusi kurssivideo, niin pitihän sitä heti testailla. Namilla ei toiminut heti ihan niin hyvin kuin oisin ajatellut, kokeilut jatkuu.

Torstaina sitten tehis-pentutreenit, tai no oltiin siis Anna-Leenan kaa kaksistaan kun Karolla oli autovaikeuksia, mutta tätä on kumminkin odoteltu, ihan mahtavan kivaa mennä treenailemaan jonnekin ja pohtia ja katsella ja pohtia. Tein ruutua namikipolla. Vähän ehkä uusi paikka houkutuksineen teki mutkia ja fokus ei kestänyt täysin ruutuun, mutta aika hienosti täydeltä matkalta juosten perille asti. Tietty jos laittas jotkut miehekkäämän ruudunnauhat kuin pinkit, ni menis paremmin ;)

Toka setissä lentsun läksyä lelun heitolla, ja ei heti oikee tajunnu, et mikäs siinä lensi, mutta parin toiston jälkeen alko näyttää jo melkeen siltä mitä videollakin oli. ja sitten ekat testit takapalkkaa lelulla. Paristi piti karkailla sinne, mutta onneksi oli appari. Tosi täpäkkä stoppi takapalkalla, ehkä me ostettiin tämä. Seuruuta piti siinä samassa vähän treenailla, uusi paikka, joten käännökset ei oikee toiminu kun oli kaikkee kivaa (kuten HAVUJA) vieressä. Taisin muutaman kaukovaihdon ottaa ihan vaan siks kun uusi paikka.

Lopuksi vielä kiva lenkki ja pojat sai vähän juoksennella. Tosi kivaa, odottaa jo seuraavaa kertaa.

Tänään sitten Turkuun, uh, ihhaanaa. Jokseenkin aktiivinen viikonloppu taas luvassa: Janita, Timo ja mm-tiimin leiri uusine vaatteineen, ja herkkuineen. Niin ja Tuorla <3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti