torstai 5. helmikuuta 2015

onneks on tehiskaverit

Eilen tokotehiksen treeneissä olisi ollut häiriö/temppuratatreenit ohjelman mukaan, mutta tällä kertaa juuri kukaan ei tuota tainnut toteuttaa, sen verta on muuta treenilistaa ainakin itsellä. Jay lomaili koko alkuviikon osteopaatin jäljiltä, ja tunnin lenkin jälkeen oli hallille päästyä vieläkin ihan intopiukeena, ja käytiin jennin kanssa lämppäkävelyt vielä päälle, ja alkoi jo vähän näyttää että ei ihan lennä seinään :) ei vaan, olihan siinä vaikutusta että kaveri saa juosta vieressä vapaana ja toinen joutuu tyytymään hihnalenkkiin. kun en halunnut riskeerata että nyt vielä liukastuisi tmv.

Otin vähän palastelua eri liikkeistä. kahdessa osassa kaksi koiraa samaan aikaan kentällä. No eipä jay nähnykkään muita kun mut, no eipä se yleensäkään näe.

Seuruun aloituksia ja pysähdyksiä. Tuli Senniltä kuittia ja rankasti, mun vasen käsi menee koko aika selän taa ohjaamaan koiraa sivulle, ja ilman sitä jää tosi eteen sivulle tullessa. kamala kun oli vaikeeta itselle, miten sitä on taas vajottu näin alas. "kyl se kotona osaa" tuli kuin automaatista :)

luoksarin jättöjä, palkka lennosta kun hyvä, luoksarin stoppia, ihan pari vaan, en osaa päättää onko suullinen vai käsi, taaskaan, ihan ok molemmat. pystys kyl parempaan, varsinkin jos äitiinsä vertaa. ehkä ne kumminkin liikkuu eri tavalla, et ei siihen ehkä päästä.

kapulan nostoja ja loppuosaa. nostaa nyt todella nopee, mutta ei kierrä takaa, vaan nappaa edestä, muttei jalat edellä. tosi nättejä loppuosia, ei pureskellu, kerran korjasi muutaman toiston aikana.


toka setti. ruutuun suorapalkalle pitkästä aikaa. vitsi mä tykkään täl hetkel merkistä, se on tosi suora ja stoppi täpäkkä. vauhtia vois olla tietty vielä vähän lisää, niinku aina. loppuosaa. meinas vähä varastaa taas jo pään käännöstä (mut eihän sitä kukaan huomaa ;) ) sitten vähä häiriökävelyä ja hämykäskyjä. tuli nätisti sivulle, vielä pari, ja ei meinannu enää lähteä ruudusta vaan jäi seisomaan haavi auki, et mihin sä meet, kun käveli ihan päämäärättömästi ja kutsuin, joku vähän oppinut et kun kävellään sitä pitkää sivua ni sillo vaa vois tulla.

kaukoja, kokeiltiin niin et senni palkkas välillä takaa ja välillä kävin itse antamassa namin. jay oli ihan et wtf, nameja voi tulla muiltakin. aika hyvin alkoi pysyä jalat, tätä vois jatkojalostaa. vähän rikotaan rutiinia tähänkin, kun palkka multa valuttaa sitä.

Kylläpä tuli taas roisisti palautetta, onneks treenikaverit pitää maanpinnalla.

vieläköhän viittis pe vähä käydä treenaa, vai oisko tässä.

ja tajusin illalla. tulee viikon tauko agilitystä täs ihan vahingossa. mahtaa ma treeneissä olla menoa ja meininkiä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti