keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Jayn kuulumiset 20-26.2.

Ai kamala miten aika menee, en oo näköjään muistanut viikkoon kirjottaa ylös treenailuja. Miten tässä nyt enää muistaa mitä viime viikolla tapahtui. Keskiviikkona käytiin Hupsin ja Jayn kanssa Prismalla katselemassa meininkiä. Parkkihallissa, hississä, liukuovet, kaupan piha, iso autotie ym ei jaksa hämmentää Jaytä mihinkään suuntaan, niin mennään kuin kotonaan oltas, no sitten kun Hups alko treenaa siinä kaupan pihassa, niin jopa alko Jayltä taas meteli, toisen treenaamisen katsominen on vaan niin kauheeta, kun ei itse pääse. Torstaina käytiin Draaman kanssa pitkät kävelyt ja leikit pellolla, oi kun oli kivaa, ja pennut käyttäytyy niin hienosti. ohi kulkevat ihmiset ja koirat ei paljon jaksa hätkähdyttää. Hauska yksityiskohta oli jälleen kerran yksi tuijottava noutajan omistaja (huoh), joka pysähtyi 2 metriä ennen meitä, ja kun väistimme penkkaan ja namittelin ja otin perusasentoa (Jay ei juurikaan huomannut koko koiraa) , niin sitten tämä noutaja tuli metrin päähän selän taakse ja tuijotti, mitään ei omistaja sanonut, eikä ollut elettäkään poistua siitä, no päätin itse lähteä siitä namiseuruulla pois, sinne se jäi noutajineen tuijottamaan. uh, ihme muija.
Perjantaina Jayn kanssa vain kotitreeniä, kun en voinut ottaa huutamaan hallille kentän laidalle, kun Sanna ei tullut mukaan. Keksi että olohuoneen pöydällekin voi kiivetä tutkimaan, yhä ylös yrittää…kaikki ylöspäin suuntautuva kiipeily on kivaa.
Lauantaina lepopäivä, tehtiin vaan kotona kaikkea pientä ja kivaa. kontaktilaatikko on kiva ja siihen on kiva hyppiä. Sunnuntaina käytiin Draaman ja Neon kanssa Haltialassa katsomassa lampaita ja lehmiä. Olipa pennuilla kivaa juosta pellolla. Tosi kiva kun pääsee kesällä paimentamaan ja sinne on tulossa lähestulkoon koko pentue.
Maanantaina hallilla agilityn tapaista. Putkea, ensin suorana, pimeään kulmaan, mutka putkeen, tummaan putkeen. Onnistuin heittämään lelun sinne keskelle putkea ja jouduin ryömimään putken sisälle hakemaan, no Jay änkesi vierestä välistä mukaan ja ai kun sillä olikin kivaa sitten leikkiä siellä putkessa. Sitten taas leikittiin muuten vaan. Tosi kiva kun Jay ei välitä hallissa haukkuvista koirista mitään, ihan lunkisti mennään. ja tuolla hallissahan tunnetusti tuo meteli nousee välillä aika kovaksi, kun ihmiset ei tunnu välittävän hallin säännöistä mitään ” vuoroaan odottava koira ei saa haukkua jne”. No me otetaan tämä treenistä, mutta oishan se kiva välillä kuulla edes oma ääni. Pieni tauko ja sitten siirryttiin siiveke osastolle, eli rima maahan ja välistävetoja, kokeilin ihan tosta vain kylmiltään ja Jay osaa. Sitten vähän takaakiertoa palkalle, super. hyvä namialusta, lompakko, kummallista kyllä koko kentän alueelta ei löytynyt yhtään unohtunutta namialustaa, vaikka yleensä niitä on pilvin pimein. Sitten vähän valssia, takaakierto-niisto-valssi jne tosi hieno ja vauhti kasvaa. lopuksi vielä irtoamista kahden hypyn suoralla, tosi hienosti. Pihalle vielä pa, seuruut, luoksetulo. Käytiin vielä kävelyn jälkeen katsomassa Sannan häiriöryhmää, ja treenailin pa, seuruu, paikkamakuut siinä kentän laidalla kun muut treenaili eikä päästänyt inahdustakaan, vaikka oli suora näköyhteys. tosi hienoa. Syliin kun nostaa niin sitten alkaa piippaus.
Tiistaina kotipihassa puunkiertoja 3-4 metrin päästä irtoaa jo tosi hienosti ja paluuvauhti on sikakova. Sisällä paikkamakuuta, persjättöjä, sylkkäreitä, poispäinkäännös. Ensin pieni paikkaistuminen, sitten paikkamakuu, niin että kävin jo piilossa. Tosi hyvä intensiivinen ilme. Alkaa hiffata, että jos pitää olla niin silloin ollaan. Ja pystyy jäämään vaikka on ensin leikitty.
Loppuun muutama kuva Haltialasta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti