perjantai 15. helmikuuta 2013

Jayn eka ja toka viikko kotona




Jayn loppuviikon ja viikonlopun treenailut
Jay on tehnyt kotona ruokailujen yhteydessä vatia, kaukojen alkutekniikkaa, perusasentoa, seuruun alkeita, kiertämistä, peruuttamista, leikkimistä, vauhtiluoksetuloa, kaikkia tietenkin silleen pupsiversioina.
Torstaina Jay pääsi taas hallilla käymään kun treenailin Myyn kanssa agilityä. Onpa mahtava agiliitäjä siinäkin. Jaylle Jessican sylissä odottelu meinasi olla ylivoimaisen vaikeaa, sama juttu oli maanantaina kun Sanna treenasi Hupsin kanssa ja Jay joutui katselemaan. Kokeiltiin tätä myös su iltakävelyllä, kun Sanna otti Hupsin kanssa luoksetulon stoppeja, ja taas kauhea meteli. Piti vain odotella aikansa ennen kuin rauhoittui ja pääsi sitten vasta itse tekemään myös luoksetuloa, aivan mahtavalla vauhdilla. Perjantai iltana kouluttajien vuorolla kahdella kentällä leikkimistä kun muut treenaa, meni loistavasti, tosin karkasi kerran Zackin luo.
Lauantaina oli viikin pellolla pentutreffit, jossa paikalla Jayn lisäksi Neo ja Draama. tietty mukana myös Nyyti. Lisäksi Anna-Leenan ja Maijan lapinkoirat. Olipa kiva nähdä, ja pennuilla oli kivaa päästä juoksentelemaan ja leikkimään pienen tauon jälkeen. Tämän jälkeen olikin hyvä jättää Jay kotiin nukkumaan ja mennä itse kisailemaan Ojankoon la illaksi ja su aamuksi. Jay jää tosi nätisti kotiin, istuskelee hetken ja menee sitten nukkumaan. 
Tosi paljon on vielä Lentsun läksyjä tekemättä, mutta eipä pienen kanssa kiire ole, eikä tosiaan voi paljoa tehdäkään kerralla.
Itsellä alkoi nyt arki ja Jay saa totutella siihen että en ole päivällä paikalla. Tosin Sanna on lomalla tämän viikon, niin ei tule vielä täysiä päiviä kotona oloa.

Jay 2. viikko kotona
Maanantaina käytiin hallilla leikkimässä, 4 kenttä oli tyhjänä, niin siinä sitten siivekkeen kiertoa molempiin suuntiin alustalla ja ilman, ihan superhieno pentu, ja heti huomaa kun on neliöitä ympärillä niin alkaa vauhti kasvaa. Muutama eteen lähetys kahden siivekkeen läpi, mutka putkea mentiin kanssa. Sitten leikittiin, sit namitettiin ja leikittiin. Ajatuksena siis kokeilla miten voi vaihdella palkkaa välillä, ja sehän  tuntui tällä hekellä toimivan. Jay vastaa tosin hyvin suulliseen kehuun. Sitten ulos leikkimään lisää. Parkkiksella tarjosi sitten jo seuruuta kun oli ruokaa vielä taskussa. no palkkaahan siitä saa kun seuraa kontaktilla. Sitten taas leikittiin. Paristi meinasi karata lenkkeilevien koirien luo mutta napanuora pitää vielä. ja taas leikittiin. Käytiin katselemassa Sannan ja Hupsin häiriökurssia, mutta se oli pennun päälle vielä liikaa ja ei osaa katsoa kun muut treenaa, ja tämän lisäksi naapurikentillä taas järkyttävä meteli, joka ei tosin Jaytä kiinnostanut yhtään, ei silloin kun kentällä olimme aiemmin toisella puolen, eikä nyt odotellessa, ainoastaan tuo hupsin treenaaminen nostaa kierroksia. Tiistaina käytiin vaan metsässä, keskiviikkona uusi metsä koulun vieressä ja kallion päällä korkealla katselua. Kauhea vauhti metsässä juostessa. Ei kiinnostanu jääkiekkoilijat kaukalossa. Ja sitten taas hupsin treenin katselua koulun pihassa namittamalla, nameja syöden malttoikin hyvin ilman suurempia protesteja ja luoksetulotreeniä. Torstaina käytiin ikealla, ja pentu odotti autohäkissä nukkuen kun käytiin ostamassa turvaportti eteiseen. Käytiin sitten vielä kävelyllä ikean parkkihallissa ja mustissa ja mirrissä sisällä. Pentu menee kaikkialla häntä pystyssä iloisena. Tänään sitten luvassa vielä kouluttajien vuorolla leikkimistä. Viikonloppu on vähän tylsempää kun on tokokoulutusta jonne ei pentu vielä pääse ja Piiran luento sunnuntaina. Joku trippi uuteen paikkaan yritetään mahduttaa viikonlopulle, sekä tietty leikkimistä ja muuta pentumaista puuhaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti