torstai 12. joulukuuta 2013

Marin koutsaus

Pitkästä aikaa taas Marin valmennuksessa. Aiheeksi olin valinnut jäävien tsekkauksen. Tuomari kun kokeessa tuumasi että maahanmeno on hidas, ja tämän lisäksi istuminen on vielä vaiheessa. Otin ekaksi sen maahanmenon, ja ongelma tulikin heti esiin, jäi kyynärät ilmaan, palkan odotuksesta. Toistolla oli sellai jähmeä. Katsottiin miten olen treenannut ja muokattiin vähän palkkausta, lähinnä vaihdettiin namista leluun takaisin, ja pyörittelyn kautta revittävällä lelulla mah, ja oli ihan supernopee! uusi kriteeri asetettu. Jay osaa siis mennä noinkin nopee maahan. Seisomisessa valui puolikkaan askelen. Toistolla parempi. Suorapalkkaa vähän treeneihin, tässä ei sen kummempaa "ongelmaa". Istuminen, tässä palataan askel tai oikeastaan puolikas takaisin palkkauksessa, niin saadaan vielä mielikuvaa luotua siihen nopeaan istumiseen, tekniikka on jo kohdillaan. Kerkesin vielä ottamaan luoksetulon stoppia. Kierroista. Tähän myös lääkkeeksi askel takaisin, suorapalkkaan kuurina. lisäksi voi ottaa samaan aikaan suullista.

Loppulenkit Jayn uuden lempparilenkkikaverin Ripan kanssa. Pojat on kyl niin hyvät kaverukset, kerkesivät painimaan jo hallissa odotusalueella salaa.

Muiden treeneistä sai myös taas hyviä vinkkejä, sekä myös huipputehiksen treeneistä. Oli kiva päästä myös rapsuttelemaan pienen pientä Hai pentua, joka oli tullut katselemaan treenejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti