tiistai 3. joulukuuta 2013

maanantain agit

Yritin keksiä jotain ylistävää otsikkoa, mutta en sitten kehdannut taas retostella heti otsikkotasolta lähtien. Niinun treenit taasen Espoossa, olipas kiva kun Sannan koulutukset loppu maanantailta ja mulla on tällä hetkellä vaan joka toinen kouluttamista, niin ehti käymään kotona pitkän lenkin heti töiden jälkeen ja sitten hengata vielä ennen treenejä. Ja ehti kunnolla lämppäilemään Espoossa ennen treenejä ennen. Harmittaa jo nyt kun lupauduin (taas) tammikuusta kouluttamaan toista ryhmää maanantai-iltaisin, niin jää sitten nämäkin herkut nauttimatta Niinun treeneissä. Mitäköhän mä olin ajatellut, en varmaan taas mitään. Ja kun vielä jäätiin ilman kaukoryhmä paikkaakin Turusta, niin kaikki kortit menee nyt yksäreiden varaan, ja toivoon että sais ees pari kolme varattua. Muuten ollaan ihan omillaan. Tai sit pitää alkaa kyttäillä jotain koulutusviikonloppuja.

Itse treeniin. Lämppäyksenä vielä vähän tokoa nameilla, ja Jay oli tosi kiva namien kanssa. Seuruuta, käännöksiä. Kaukoja. Kaukoissa namit aiheutti pienen edistämisen m-s. Pitäs muistaa välillä treenaa nameillakin. Treenissä sitten kaksi eri pätkää 1-7 (8 oli kepit) ja 9-16 eli melkeen kokonainen rata. kivasti oli 2 ja 5 pitkät suorat putket vierekkäin ja siitä vinosti 6 pituus ja välistä 7. ekalla nollana läpi, ja sitten hinkattiin vähän 4 ja 5 välin valssia, lähetys muurin 3 yli ja vinosti 4 hyppy ja itse jäin jo siinä taakse ja sain paremman sijainnin ennen pituutta, siinä vain pieni rytmitys niin sain välistävedon 7. Tulipas J kovaa. Sitten se toka pätkä 9 hypyltä lähetys 10 putkeen, 11 pakkovalssi siitä lähetys viereen 12 ja pakkovalssille kulmittain 13 ja siitä 14 hyppy ja valssilla putken (5) ohitus putkeen 15 ja takaaleikkaus 16. ihan sikahienosti meni parilla toistolla, meinasi 14 valssi valua liikaa ja tuli vähän kaarrosta. Kerettiin kokeilla vielä sama pätkä takaakierto valssix2, päällejuoksu-persjättö yhdistelmällä ja oli superhieno, ihan täydelliset käännökset. Tuli roppakaupalla kehuja koutsilta. Tosi hyvä fiilis.

eipä tuosta sepostuksesta mitään kukaan ymmärrä, mutta katsotaan josko piirtäisin epämääräisen kuvan tuosta. edit. siinä kuva ilman numerointeja (päätelkää itse mitä missäkin tapahtuu)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti