torstai 13. maaliskuuta 2014

pentumainen kisamainen

Tehiksessä oli vuorossa kisaharkka, mutta kun on noita ollut taas lähiaikoina niin paljon, niin halusin tehdä jotain helpompaa. Tein sitten avon läpi pentumaisesti. Käytin kaikki mahdolliset avut, ja palkkasin aina ko liikkeen tärkeimpiä/avainkohtia. Tämä sopi jaylle tosi hyvin ja oli ihan ihmeissään ja sittemmin innoissaan kun saikin koko aika namia.

Seuruu imuttamalla, palkka käännöksissä ja stopeissa. Oli ihan sika hyvää, kontatkia ei päässyt tiputtamaan yhtään, eikä edes ajattelemaan asiaa, käännökset todella hyvät.

maahanmeno, meni nopeesti, lätsähti suorastaan. vartaloapu ja nami.

luoksetulon jättö, kerran valahti, mutta korjauksella oli hyvä. Näitä hinkattiin sitten lopuksi vielä etupalkalla, joka jumitti jayn juuri niinkuin halusin. todella ryhdikkäästi ja takapainoisesti.

seisominen käsiavulla. käsiapu oli jopa turha kun oli ollut jo pysähtynyt ihan täydellisesti ennen apua käskyllä.

nouto. liikkuri kävi viemässä kapulan ja pelkkä haku. Tässä pääsi vähän pureskelemaan. uusinnalla muistutin pidä käskyllä ja ei pureskellut. pitäsköhän vaihtaa käsky.

kaukot eka vaihto. nousi istumaan todella upeasti vaikka juuri tuli joku ovesta sisäänkin ja piti vilkaista sinne+liikkuria.

hyppy palkka istumisesta. tosi hyvä.

paikallaolo paljon kehuja. oli ryhdikäs ja eteenpäin katse.

Tosi kiva idea oli kokeilla superpalkattua harkkaa. ja mulla ei muuten ollut lelua edes mukana, pelkät namit.

1 kommentti: