maanantai 23. maaliskuuta 2015

Kyl me sittenkin osataan!

Viikonloppuna vuorossa HSKH:n megakoeviikonloppu, jossa lähes kaikki tutut kisaamassa tai töissä tai muuten vaan hengaamassa. Kolme virallista koetta viikonlopun aikana + rallytokokisa. Itse osallistuin la aamukokeeseen ja su aamukokeeseen, ja siinä välissä sitten koetoimitsijana iltakokeessa (plus kaikki se säätö ennen ja jälkeen ja kokeiden aikana)

La koe. Jenni liikkurina. liikejärkkä suoraan tammikuun karsinnoista, eli haastetta luvassa. Lisäksi haastettä näkyi tekevän sälekaihtimien välistä tuleva auringon valo, joka teki pari lisäruutua matkalla sinne oikeaan. Paikkiksilla aloitettiin, ja vielä niin että makuu ensin. vähän vielä arpoivat siinä liikkeen kehän alussa jo meidän ollessa siellä että oliko se oikeesti noin päin ja kun kaikki oli jo niin valmistautunut niin sillä mentiin. oispa ollut kivempi jos ei. Makuu ok 10, mutta istuminen voi huoh. Sieltä oli lähtenyt domino vyörymään toisesta päästä ja 10 sek ennen loppua se saavutti Jayn joka oli tokavikana rivissä, ja niin sitten lopulta oli painunut maahan, onneksi sentäs vieressä ylva pysyi istumassa. ei mennyt koko rivillä piloille koko istuminen. Savu nousi korvista, ja en meinannut päästä fiiliksestä eroon ennen ekaa kehää, liikkeet siis kahdessa osassa. Ajattelin vielä kehään mennessä että nyt väännetään se ykkönen jos meinaa haaveilla sm kisoista.

Eka kehä oli sitten vähän väkinäistä. mitähän liikkeitä siellä edes oli. ainiin luoksari. Nousi istumaan jätössä, whaat, tämän teki renkaan näytössäkin. muuten teki kyllä ihan huippustopit. 8. siitä sitten ruutu. ei haitannut auringon säteet eikä mitkään. tämä on niin hyvä Jayllä. luotan täyisin että löytää ruudun missä vaan milloin vaan. 10. seuruu. ihan jees, oisko ollu sitten  hiton ohjattu. yhtä lukuunottamatta koko luokalle tuli vasen, ja niin meillekin. vasemmalla puolella oli sivussa myös ruutu, kuten myös ne valeruudut, sekä merkki ohjatun merkistä suoraan vasemmalla. ohjattu tais mennä nollille noin 85% koirista. ja niin myös meille, mutta ei menty noihin lankoihin, mentiin siihen että appari vei kapulat ja jay päättikin pitää katsekontaktin minussa aina keskikapulan jättöön asti. ja meni elämänsä ekaa kertaa keskikapulalla. enkä saanut stopilla korjattua, vaikka yritys oli hyvä. tässä vaiheessa sanoin hei hei sm kisat ja lähdin savukorvissa kehästä pihalle.

toka kehä. nyt sain hyvä fiiliksen ja menin hurlumhei, ei millään mitään väliä asenteella. ja olikin hyvä kehä. tunnari, edelleenkin osataan tää kokeessa. joka kerta on oma tuotu ja niin nytkin. oisko ollu 8 tai 9. en kattonu enää pisteitä. edes kotona paperista. hyppynouto, samalla tapaa kun karsinnoissa nollakoirana, mutta nyt ei törmätty, aika kivasti meni. Zeta. kaikki asennot osattiin ja rupes jo hymyilyttää, vikana kaukot, aika haastava meille, tais olla ihan jees, en muista. 229 kakkostulos, ja v-----i. piti vielä jäädä illaksi koetoimitsijaksi katsomaan toisten hienoja suorituksia. toisaalta onneksi jäin koska kisainto palasi illan mittaan ja tuli hyvä fiilis. Sanna vei koirat kotiin lepäämään. ja keräämään virtaa.

Su aamu. aurinko paistoi, millään ei mitään väliä, kisaamaan parhaan treenikaverin kanssa ja nauttimaan tokosta. tavoitteet heitetty roskikseen. liikkeet pötköön, ekana istuminen ja makuu. ei aurinkoruutuja tmv. no mitä nyt toka koiran aikana sähköt poikki koko hallista ja halli pimeänä, mutta ei sen kummempaa. Istuminen, ai että olikin nyt hyvä, 10. makuu oli vähän nuuskinut 9. Laisi muuten selkeästi tiukentanut linjaansa aikaisemmista kokeista. Jay oli tosi innokas kokoajan. nyt lelupalkka lauantaina vain lihapullia.

yksilöt, tunnari, varma, pieni pureskelu lopussa, vauhti todella hyvä, tykkään kovasti. 9. Liikkurilla pätemisen tarvetta, "laita vasen jalka tuon teipin päälle", ruutu, löytyi taas todella hienosti. matala kartiokin löytyi. meni stopin jälkeen istumaan, ja sitten käskystä maahan. hassu. 9. kaukot, asettaudu tuon tötterön ja tuolla näkyvän teipin väliin keskelle tarkasti. just. tosi kivat kaukot jayksi 9. pieni etenemä (10cm) niissä perusvaihdoissa. seuruu, on mennyt kovasti eteenpäin, vielä pientä hiomista mutta alkaa olla jo aika kiva. oli muuten taas todella pitkä kaavio, koluttiin koko halli läpi nurkkia myöten. 8. Hyppynouto tosi nätti, nostoa myöden, 9,5. luoksetulo, eka stoppi valui ihan pikkasen, maahanmenossa tekee jo vähän liukuria. 9. vitsi kun olin fiiliksissä. Zeta, nyt jo hymyilytti ihan kunnolla. en ollut koko kokeen aikana katsonut pisteitä kertaakaan, mutta tuntuma oli ihan kauhean hyvä ja kun millään ei ollut edes mitään väliä. Teki tosi nätit jäävät. osasi kaikki, 9. enää lauantaina nollattu ohjattu jäljellä. vähän tahmea merkki, tosi itse varmasti oikea kapula ja siitä sivulle, 9.

porukka tuuletti katsomossa, juteltiin tovi Laisin kanssa, sitten katsomaan pisteet, riittääkö ykköseen, mitä vielä. pisteitä yhteensä 289,5p mitä ihmettä, piti tarkistaa pariin otteeseen olivatko laskeneet oikein. ja kun kukaan ei osannut meitä paremmin niin voitettiin koko kisa. 18 osallistujaa evllässä ja monta valiota ja neljä uutta valiota vielä meidän takana, taisi olla yhteensä 7 ykköstä (lauantai iltana tais tulla yks, ja ei niitä montaa aamullakaan ollut) ja me oltiin parhaita! mahtava Jay.

Nyt sitten pitää miettiä, saako koepaikan jostain ja menee tällä fiiliksellä nauttimaan kehästä.

Ja vielä kun yksi niistä uusista valioista oli meidän pikku Hups, joka teki kahdessa viikossa kolme ykköstulosta. Mahtavaa Sanna! olette niin ansainneet tuon! kova työ kannattaa!

video

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti