torstai 5. maaliskuuta 2015

Ulkotreenit korkattu

Eilen oli Hskh:n kouluttajille ja muille aktiiveille suunnattu uusien tokosääntöjen luento Sotungissa, joten tuumasimme, että kun kenttä kerran alkaa olla treenikunnossa, niin mennään sitten vetäisemään siihen treenit ennen luentoa. Olipa kiva taas päästä ulos treenaamaan, ja Jay arvosti kanssa. On se jännä miten ne seinät kuitenkin vaikuttaa, ulkona on niin paljon kivempi treenata, kun on tilaa vaikka miten. Seuruuta ylläripalkalla, ruutua, tunnari namittelulla, ohjattua. Siinäpä setti. ei siihen aikaa paljon mennyt mutta jäipä hyvä fiilis. Seuruussa oli nyt tosi aktiivinen minua kohtaan, eikä merkit tmv kiinnostaneet. Ruudussa meni niin kovaa että jarrutus meni vähän pitkäksi ja takareunasta yli. olipa hieno. Tunnarissa haisteli ihan huikean tarkkaan. Ohjatussa kapulan nosto voisi olla taas siistimpi mutta vauhti oli upee.

Luennolla puhumassa Carina ja Susa, joten suoraan sääntötehtaalta oltiin, eli täsmätietoa luvassa. Tällä kertaan käytiin läpi liikkeet ja niistäkin lähinnä uudet. Olipa mukava nähdä kun oli tehty oikein videot kaikista uusista jutuista. Pientä hiomista vielä liikekohtaisissa käskytyksissä ym. mutta alkaa olla itselle aika selvillä nuo luokat. Melkeen teki mieli jo heti elokuussa kisaamaan uusilla säännöillä, mutta voipi olla että jää loppuvuoteen kisaaminen. Liikkuripäiville pääsen vasta heinäkuussa, niin liikkuroinnitkin jätän vain yhteen syksyllä, ja treenailen niitäkin vähän. Aika paljon on esim evl paikkiksessa myös liikkurilla huomioitavaa. selkeästi hankalin liike liikkurille. Kiitokset kovasti Caritalle luennon järkkäämisestä!

Joka kerta kun olen blogia kirjoittanut, olen tuumaillut, että nyt en kyllä jaksa taas kirjoittaa mitään vähään aikaan, mutta sitten taas kun muutama päivä menee ja treeneissä on jotain huomionarvoista, tekee mieli kirjoittaa jonnekin ylös. Saa nähdä miten pitkään jaksa kirjoitella tänne, vai siirrynkö kirjoittamaan omaa päiväkirjaani jonnekin piiloon, kun tekisi mieli kirjoittaa paljon spesifimmin asiat ylös.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti