maanantai 30. maaliskuuta 2015

Melkein onnistumisia

Viikonloppuna agikisat ojangossa. Uusi tuomari tuttavuus Hilpi yli-jaskari (tai jotain sinnepäin) oli hyppärin tuomarina ja Mikkilä agiradat. Kolme rataa siis. Hyppäri oli aika perusjees rata. ainoa haaste pussin jälkeen kepeille vienti, ja tässä tulikin ihmisillä suurin osa virheistä, ei maltettu ohjata sinne kepeille, itse sain tuon kohdan onnistumaan aika täydellisesti. Rimat oli todella herkässä  ja niinpä sitten meiltäkin tippui kaksi rimaa hypärillä. eka tippui muurin jälkeisellä hypyllä, kun läksin jo menemään toiseen suuntaan, kyllä pitäisi tuo jo kestää, mutta ei malttanut. Toinen rima tippui heti perään kovassa vauhdissa ennen putkea, noita on paristi jo kisoissa tullut, ei malta keskittyä jos putki edessä ja kova vauhti. Muuten rata oli todella hyvä ja vauhdikas. ois taas oltu palkinnoilla ilman niitä rimoja.. Video


Agiradat sitten seuraavaksi. Suht haastavat radat oli Mikkilä tehnyt. Ei mitään ylivoimaista mutta sellaisia perushaasteita, kovalla vauhdilla kepeille, tai pakkovalssille/tmv. Hyvin selvittiin, kepeillä pidin liian pitkään kädessä ja meinas kääntyä jo väärään suuntaan. loppupuoliskolla sitten putken jälkeen, ja tuli vähän eri rytmissä pakkovalssiin ja rimaa hipoen yli ja tippuihan se kevyt rima sitten. varmaan hännällä pudottaa tai jotain, kun ei ääntäkään kuulunut. pieni valahdus aan jälkeen mutta muuten ihan huippuhyvä rata, oli hyvä fiilis rimasta huolimatta. video


Sitten vika rata. Jay alkoi olla vähän jo kierroksilla. karkasi lähdöstä ja valui kolmoshypyn ohi, mutta sain vielä sen pelastettua, mutta tämän jälkeen tuli putkesta ulos kohti seuraavaa putkea ja tämän vuoksi ohi pituudesta, sain jatkettua hyvin, kunnes puomin jälkeen ei mentykään samaa hyppyä kun edellisradalla (melkein sama rata oli) vaan ois pitänyt putkeen mennä, joten hyl. ja tästä vielä karkasi maaliin kun siellä oli näkyvillä suoraan se remmiämpäri maalihypyn takana. kylläpä v...i radan jälkeen. sinne meni taas hyvä kisapäivä ja fiilis. koko illan mietin että mitä tein väärin ja miten oisi pitänyt toimia. nyt tuo karkailu kuriin ainakin radalla. treeneissä ei sitä tee. tai joskus yrittää kerran mutta ei toista. onneksi on uudet kisat jo tiedossa, niin saa laittaa päänsä kuntoon.


Ois ollut sunnuntaille Elinan järkkäämä psyykkausluento turussakin ja treenit päälle, mutta todettiin sannan kanssa että ei raaskita jättää vanhuskoiria kotiin 15h ajaksi, joten passattiin tuo sitten. harmittaa sekin ihan sikana. olisi nyt ollut luento tarpeen.


Perjantaina oli Christan huippukiva koulutuspäiväkin, meinasi unohtua. Jayn kanssa ohjatun suuntia ja paikallaistumista. hyvät neuvot tuli ja jällen kerran palautetta: "sul on todella hyvä potentiaalinen koira, nyt kun vielä opetat asiat sille kunnolla". kaipa sitä pitäs alkaa treenata jossain kohti tosissaankin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti