tiistai 23. kesäkuuta 2015

agitehiskausi pakettiin

Viime viikolla oli viimeiset agitehiksen treenit. Olipa mukavaa käydä pitkästä aikaa treenaamassa, kun toko-sm ja osteopaattikäynnin vuoksi edelliset agitreenit oli joskus toukokuun puolivälissä. Jennan teemana oli jälleen, juokse. Aika hyvin Jenna saikin kevään aikana liikettä jalkoihin noilla pitkillä väleillään. agitehiskausi on nyt sitten paketissa. kiittelinkin jo fb puolella koutseja, Jenna, Ville, Janne ja Pete (kävi kerran vetämässä treenit) koutsasi talven meitä. Näistä Jenna koko kevätkauden.


Syksyllä kun tehikseen päästiin, oltiin vielä ykkösluokkalaisia, ja tuntuu että tuosta olisi jo ikuisuus. Jay oli silloin ihan kakara vielä, ja ollaan kyllä vuoden aikana opittu niin paljon. Tosin paljon opeista on tullut Turun reissuilta ja Elinan koutsauksessa, jossa olen nyt myös vuoden putkeen ollut, ja syksyllä olisi tarkoitus jatkaa siellä reissaamista.


Ensimmäinen kisakausi aloitettiin Turussa juhannuskisoissa ja sinne se myös päättyi juhannuksena. kiva saldo, kun vuodessa päästiin kolmoseen saatiin kolme sertiä (2 agi ja 1 hyp), voittokin saatiin kolmosista aikaiseksi, ja tuplaa vaille karsintoihin ja smiin. ei voi kuin olla tyytyväinen. kun samaan aikaan vielä kisattiin itsemme toko sm kisoihin ja saatiin tk4.


Nyt sitten huilataan agilityssäkin tovi, kun jay pääsee eroon miehuudestaan vihdoin. taukoillaan ainakin kk sitten siinäkin.


Tokossa on nyt motivaatio totaalisesti hukassa, tosin taukoa takana vasta reilu pari viikkoa. toko mm kisoja katsellessa ähky vaan kasvoi. loistavat kisat ja upeita koirakoita, ja mielestäni taitavin voitti. upea tanskalainen koira. ei vaan tullut tippaakaan mieli mennä ulos treenailemaan. Paljon ois kyllä treenattavaa. mutta palo on nyt täysin agilitykentälle.


todennäköisesti jätän tokotehikseenkin hakematta, jos nyt ei jostain tule jotain kipinää ja intoa, antaa motivoituneimpien ottaa ne paikat. kyllähän tuo kaksi vuotta tuli jo roikuttua sielläkin. möllistä valioksi. agitehis kyllä kiinnostaa, jos sinne pääsisi arvokisaryhmään.


saa nähdä mitä syksy tuo tullessaan. uusia tuulia vai vanhoja kujeita.

1 kommentti:

  1. Jos oikein alkaa agitauko ahdistamaan niin tiedät sitten yhden aussien minkä kanssa saa kyllä käydä kisoja koluamassa ;)

    VastaaPoista