tiistai 2. kesäkuuta 2015

Yksi nolla lisää, vaan ei tuplaa

Sunnuntaina oli Haun kisat, tuomarina aina niin mahtava Henkka. Todella mukavia ratoja, vaan osin haastaviakin, varsinkin kolmas. Ekana hyppis, joka oli todella vauhdikas. muutama eri vaihtoehto kävi päässä rataantutustumisessa, kiva kun on ratoja joita voi ohjata eri tavoilla, eikä vaan niin että kaikki menee samaa uraa pitkin ja joku onnistuu ja joku ei. nyt sai kokeilla pariakin eri tapaa. Oma tapa oli aika toimiva ja saatiin aivan huikean hieno aika, vaan tippuipa pari rimaa. ekassa rimassa ei ollut katse mukana, ja olin jo menossa toiseen suuntaan, ja toinen tuli melkeen perään kun läksin kiirehtimään. tosi hyvin kyllä skarppaa kun antaa häiriötä, ei vaan tuota vedätystä kestä kunnolla vieläkään. tulos 10. 3-4:ksi nopein aika. jäi kovia koirakoita ajassa taakse, ja se kertoo siitä että meidän vauhti riittää vaikka mihin, kun vain onnistutaan.


hyppäri


Toinen rata ulkona, agirata. pari pyöritystä ja sitten vauhtia. alun välistäveto tuntui olevan haastava, vaan ei meille, mutta aan jälkeen lähdin rynnimään ja jay hyppäsi väärään suuntaan hypyn, mutta onneksi äänellä taas pelastettiin, ja mentiin oikeille raiteille, puomilta oli tullut muutama koira aiemmin todella rumasti alas (liukas puinen puomi?) joten otin todella varman päälle ja jäin sitten vähän jälkeen. NOLLA kuitenkin saatiin. ja ylimääräisistä kurveista ja kontaktilla seisomisella aika jäi kauas kärjestä.


nolla


Vikalle radalle, sitten päässä pyöri ajatus tuplasta ekasta sellaisesta, en vaan saanut ajatusta päästä, vaikka en edes ääneen siitä puhunut. Kamala yliyrittäminen heti alussa kostautui ja tuli sitten rima alas, kun olin tiellä. arghh kyllä ärsytti kun ei osannut mennä rentona. loppurata oli ok. mitä ny hyllytettiin aan jälkeen kun en ohjannut enää kunnolla.


Nyt ois sitten kisakausi ikään kuin paketissa, ja juhannuksena vielä kisataan, ja siellä sulkeutuu ympyrä, kun vuosi sitten aloitettiin sieltä kisaura. Juhannuksen jälkeen tauko ja kohti uutta kisakautta elokuun alussa sitten. aika hyvä toukokuu kyllä ja koko vuosikin ihan kohtuu kivasti. ykkösistä melkein sm kisoihin vuodessa. yhteensä 12 nollarataa tehty vuoden aikana, ja kun jay oli kisaikäinen vasta viime juhannuksena, niin voi olla todella tyytyväinen. Erityisesti olen tyytyväinen toukokuuhun. Elinan opeilla on menty nyt ja toukokuussa tehty ajatuksen muutos, johti agisertii, hyppysertiin, voittoon, kakkostilaan ja yht kolmeen nollarataan kolmessa viikossa. Nyt on hyvä aloittaa uusi "nollien metsästys" kohti ensi vuoden sm kisoja Nastolassa. siellä me ollaan niin iskussa! varokaa vaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti