lauantai 4. tammikuuta 2014

Ojangossa treenaamassa, kyllä

ulkokausi korkattu tältä vuodelta. Onpas mahtavaa kun ei ole lunta ja pääsee ulkokentille treenailemana millon vaan tokoa, kun kentät on tyhjennetty esteistä. Tosin on siinä vajaan setin verran onneksi agiesteitäkin nurkassa.  ja kun vielä tuo yskäkarenssikin päättyi niin uskalsi sinne ojankoon lähteä treenaamaankin, kun tullut lähiviikkoina siellä käytyä vain kouluttamassa.

Ensin tokot ja sitten pieni pätkä agia. Lisään videon kunhan sanna editoi sen.

Tokossa kaksi settiä. Eka setissä stoppeja kierrosta (kierrätin merkkiä, kun ei lähellä muutakaan kohdetta ollut). Tosi hyvät stopit teki. Seuruussa oli hiukka ylivirtanen. Keuli vähän ja sitten alkoi kiertyä jalan ympärille. Mutta kontakti pysyi ihan kivasti. Asenne on kyllä kohdillaan. Käännökset oli hyvät. Hitaaseen pitää keksiä sopiva vauhti, nyt vähän levotonta. Merkkiä otin pari kertaa, oli hyvä, siitä sitten suoraan lähetys ruutuun ja evl:nä siit loppuun asti, ihan mahtavasti tuli ruudusta sivulle. Ruutuun flänkkäsi ja sivusta sisään. Enpä oo vierasta ruutua (tai siis palkkaamatonta, ilman näyttöä)  tehnyt evlnä ja varsinkaan kokonaisena koskaan.

Toka setissä, ensin kaukoja, teki ennen sannan filmaamista ihan superin i-s vaihdoin. kun kamera saatiin rullaamaan, alkoi vähän tahmata ja valua, ehkä myös usea toisto vaikutti. pitää muistaa kentällä palkata yksittäisiä toistoja enemmän. Kotona on tehnyt nit ihan super hienoja läheltä. ELi niitä vielä lisää. Sitten noutoa. Saalisti kapulaa, mutta vauhti oli tosi hyvä. Läheltä nostoja, lelu näkyvillä, teki tosi hienoja ja nättejä nostoja, heti kun otti etäisyyttä alkoi saalistaa. vois kokeilla namipalkalla. seinä treenejä myös lisää. Ohjattua, vein itse kapulan merkin kautta. Oikeella teki ihan superin merkin ja kapulalle menon. Saalisti vähän, mutta vauhti oli hyvä. Vasuriin meinas mennä suoraan kapulaan, mutta kuunteli! ja pysähtyi merkille, toistolla meni merkille ja käskystä kapulalle, mutta ilman kaarta. vauhti hyvä. Loppuun vielä tunnari, jossa ei meinannut oma löytyä. iso kasa lähellä toisiaan, ihan uudet kapulat, oma keskellä, otti viereisen ja maisteli toista. toistolla haki oman, mutta haisteli tosi tarkkaan kaikki läpi.

Agipätkä. joku oli jättänyt esteet levälleen, niin pois lähtiessä pikkupätkä, kun sanna halus treenaa. Jay teki saman ja EKA KERTAA RADALLA PUOMIA. ja teki ihan superit kontaktit. ihan mahtavaa, olen vieläkin ihan fiiliksissä! Miten se on oppinut ne tauon aikana ihan yksin. Ja oli vielä putki siinä ihan edessä vetämässä. 10 esteen pätkä. ykkösluokan tasoa.

Sitten katsomaan halliin agikisoja, kun oli tuttuja kisaamassa. Ja kyllä kannatti oma koulutettava, jonka kanssa väännetty tosi pitkään ja hartaasti, nousi vihdoin kolmoseen. Hyvä Saara ja Dimi, kylläpä koutsi on ylpee teistä. Vaikeuksien kautta voittoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti