maanantai 13. tammikuuta 2014

Viikonlopun puuhailut

Perjantaina kouluttajien vapaavuorolla Jayn kanssa peilin edessä seuruuta, hienosti pysyi kontakti kun maltoin pitää pääni ylhäällä. Tämä tosin toi esiin pientä seilaamista sivusuunnassa. Noutoja seinää vasten. Tosi hyviä nostoja sain. Metskua kokeilin myös, edelleen hiukan ällö. Varsinkin toistolla, kun on ihan kuolassakin. Merkkiä, suora oli, vauhtia vois tulla nyt vähän lisää ehkä. Paikkikset. Istumisessa valahti maahan, kun näki mut peilin kautta ja yritti sieltä tuijottaa ja valui valui. muuten jees. Makuu oli ihan kymppi.

Lauantaina olin kisoissa töissä ja kisaamassa, ja ojangossa hurahtikin 13 tuntia. Sanna toi Jayn iltasella, ja kun olin rakentanut aamun radan valmiiksi säästääkseni työntekijöiden aikaa ja helpottaisin aikatauluja, tein sen Jayn kanssa läpi ilman keppejä. Aika olis ollut jotain 26sek+kepit, eli oltas oltu aika lähellä kärkisijaa jo nyt.

Sunnuntaina oli yllättäin vapaata, kun en ollutkaan kisoissa töissä, vaikka olin varautunut siihen, joten löysäiltiin neljään asti. Sitten Myytin porukalla pikkutokot eviralla. Olipa kiva nähdä pitkästä aikaa. Siitä sitten melkeen suoraan ojankoon, joka olikin ihan pimeänä, ei ristin sielua. Joten agitreenit pystyyn, Raunon lähtösuora yhdistettynä muutamaan vastaohjauskohtaan ja kontaktitreeniin. Kiva pätkä tuli, pääsee ehkä ryhmäläiset tänään tekemään saman. Jaylle kontatkitreeniä. Vähän sivuirtoamista, takaaleikkausta ym puomilla. Aalla myös apupalkalla kontaktia. On kyllä tosi hyvässä vaiheessa jo nyt kontaktit. Ajatus on ihan selkeesti siinä kontaktissa, mutta välillä puomilla ei vaan pysty pysähtymään ja kun tajuaa olevansa jo maassa, yrittää oikeen kurkottaa siihen kontaktiin takaisin. hassu koira.

Ensi viikonloppuna sitten pitkästä aikaa Turkuun ja mm-tiimeilemään. Jaykin pääsee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti