torstai 16. tammikuuta 2014

tehiksen kisamaiset

Keskiviikkona tehtiin koko tehiksen voimin kisaharkkaa, niin että haastajat liikkuroi/tuomari/kuvasi huipputehiksen ja päinvastoin. Aivan mahtava idea, ja toteutus loistava. Itse toimin alkuillan "tuomarina".

Jay oli vuorossa tokana omissa tai oikeastaan Merjan ekan ja tokan setin välissä, eli evl kehä rakennettuna valmiiksi. Tein avon kirjan mukaan läpi. Olipa muuten kiva ylläri, kun kehään mennessä Jay bongasi ruudun ja meinasi heti sinne sännätä. Eipä ole aiemmin treeneissä ilmennyt. Liekö johtunut, kun su kävin eviralla ja siellä bongasi ruudusta lelun seuruussa ja sai sitten sinne vielä kohta mennäkin.

Seuruu ekana. oli tosi levoton, ensin puski jalkaan niin että en meinannut pystyä kävelee ja sitten alkoi edistmämään. jarruttelin sitten tosi paljon, ja siitä tuli palautetta, että ei toimi nyt oikein niinkuin pitäs. Kävely näyttää huonolta. Kävelin myös tosi hitaasti. Juoksussa meinas sännätä jo jonnekin. Nyt pitää laittaa tuo seuruu kuntoon. Saattoi myös vaikuttaa kun kehään mennessä näytin että laitan lelun taskuun, ja jäi kovin sitä kaivelemaan.

Liikkeestä seisominen. Parempi seuruu. oikeestaan aika hyväkin. Stoppi hyvä. ohi kävelyssä kääntyi vähän. tähän asennetta lisää pysymiseen vielä. Oli huonompi kun treeneissä yleensä. pa vino. tähän pitää puuttua nyt kun alkanut tulee tavaksi.

luoksetulo. Hyvä odottelu. Karkasi käsky sanalla. auts. tätä ei oo ennen tehnyt. korjataan heti. stoppi hyvä. pa loikalla.

Liikkestä maahanmeno. Samat kuin seisomisessa.

kaukokäskyt. Liikkuri meinasi ensin ohjata ruudun lähetyspaikkaan tekemään kaukot, mutta kun Jay bongaili ruutua jo muutenkin niin en suostunut, tehtiin puolivälistä poikittain. Huono maahanmeno, jäi vinoon. vaihdot kaksivaiheisena. Nämä on nyt muutenkin työnalla ja kotona toimii hyvin jo ihan suullisellakin.

Nouto. Kapula, jee kapula, tuumaili Jay. Tosi kovaa kapulalle, vähän jalalla osui, tosi kovaa takas. Pureskeli vähän. pikkasen vino pa. Nostot kuntoon nyt jollain konstilla. Katsotaan jos Oililla olis joku vinkki.

Hyppy. Meinasi karata liikkurin perään kun vei kapulan mukanaan. Hyppy hyvä, istui hyvin. Takaisin tullessa bongasi merkin hypyn vieressä ja loikkasi siihen suuntaan ja tuli mutkan kautta viereen.

Positiivista oli edelleen ASENNE. koko ajan haluaa tehdä mun kanssa, on innokas, palkkautuu kehuista hyvin jne. Ja ois noilla saanut jo ykkösen kokeesta.

Nyt lisää merkkejä treeneihin, ruutuja treeneihin, pa:t kuntoon liikkeiden lopuista, seuruu kuntoon, nosto kuntoon. Siinähän sitä oliskin listaa. Kiitos Caritalle hyvistä huomioista.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti