maanantai 28. heinäkuuta 2014

Eka nolla

Huh että on kuuma, kaikki varmaan huomanneet, mutta on muuten kuuma kisata. Jaystä tuota tosin ei huomaa, ei tunnu olevan milläänsäkään helteessä.

Viikonloppuna oli luvassa kahdet helteiset kisat, joista eka Nastolassa. iltalehti kirjoitti iltapäivällä kesän lämpöennätyksen tulleen kouvolan ja heinolan suunnalla, ja nastolahan on juuri noilla kulmilla. 32,5 oli lämpö, ja tuolla kentällä se lähenteli kyllä neljääkymmentä. Onneksi koirille saa autoon hyvän varjon tehtyä kaikki luukut auki, itse tuli sitten paahduttua ulkona.

Sisko Pulkkinen tuomarina, oli tehnyt monen kisapaikalla olleen mielestä haastavat radat, mä tykkäsin kun joutui kerrankin vähän ohjaamaan edes. Eka rata meni sitten kyllä hyllyksi nelosesteellä kun keppien sijaan livahti aalle selän takaa kun piti tulla valssiin. Muuten rata oli kyllä ihan superhyvä. Toinen rata myös agirata, meni hyvin yli puolen välin kunnes rima tippui, kun olin edessä valssissa eli taas liikaa paikallaan, ja sitten keinun jälkeen olin jäljessä ja jay ampui muurin ohi putkeen, lopussa vielä serpentiini jossa rima. Rimat oli 60.

rata 1

rata 2

Sitten sunnuntaina Lohjalle Lägin 20v juhlakisaan. Olivat hallissa, ja ai että oli mukava kun pääsi viileähköön halliin paahtavasta helteestä. Asko Jokinen tuomarina, tällä kertaa oli ihan turvalliset radat tehnyt. Oikeen sellaset perus ykkösluokan. Ekalla radalla kunnon kiihdytyssuora josta kääntö muurille ohi edessä olevan ansaputken. siitä pituus, josta justjajust 5m välillä hyppy, piti ottaa vähän varovasti ettei tuu rima. siitä a, putki kiihdytys keinulle, josta hyppy ja takasin kääntö kepeille loppuun parit hypyt ja putki, ja maaliin. ja NOLLA, jaylle eka nolla! jeejee, vitsi että olin tyytyväinen. 11. startti ja homma menee koko ajan parempaan suuntaan. Kuukausi vasta kisattu. Ja kaiken lisäksi vielä voitettiin rata. Pysäytyskontaktein etenemä yli 4,5m/s.

Vika rata hyppäri, rimat oli 60. aikamoinen juoksukilpailu rata. ja juoksukilpa päättyi siihen kun en linjannut putkeen vaan jay ehti bongata ansahypyn. Tämän jälkeen vielä törmäsi liukkaan putken seinään ja tuli ulos samasta päästä, ja onneksi sain uusia (tai en paljon kysellyt, mutta kun ei vihellyksiä tullut) ja sain vetää radan loppuun, ja meni todella hienosti, ei yhtään rimaa vaikka oikeen revittelin Kepeille meno ihan loistava.

NOLLARATA

hyppyrata

Nyt sitten pari viikkoa taukoa kisoista ja seuraavaksi varmaan ihahin kisat naapurissa, ja sitten pari muuta vielä elokuussa. Vitsi että mulla on kiva koira jonka kanssa on kiva kisata ja jajajaa jay vaan on niin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti