maanantai 18. elokuuta 2014

hskh tokoleiri 2014

Hskh toinen tokoleiri vuorossa, paikkana sama kuin viimeksi eli kunkkula. Kouluttajiksi sain buukattua jo keväällä Oilin ja Katja Kiviahon. Eipä ois voinu kouluttajabuukkaus paremmin, kun Katja voitti juuri viikkoa aiemmin mm-hopeaa. Tämänhän itse jo tiesin buukatessa keväällä (luotto kova ;) ) Omina kouluttajina oli itseni lisäksi Merja, Iida, ja Tiltun tilalle tullut Sanna M. Nämäkin valinnat osoittautuivat leiriläisten mielestä nappiin. Kamalasti tuli kiitosta ja positiivista palautetta omien kouluttajien ryhmäläisiltä.

Itse suuntasin kunkkulaan jo alkuiltapäivästä, kun lomalla kerran olin, ja leiritoimikuntalaisena lupautunut ottamaan leiriläiset vastaan. Paikalla siis jo 15.30, kun ekat saapuivat paikalle tuntia myöhemmin. Pe illan ohjelmaan kuului viime vuoden tapaan Oilin luento ja tutustuminen toisiimme.

La aamuna sitten alkoi koulutukset rullata. puolisen tuntia aikaa molemmilla kouluttajille / koirakko. omien kouluttajien ryhmissä treenaajat kävivät leirin aikana kerran jokaisella kouluttajalla eli neljä eri settiä luvassa. Oma koulutusvuoroni oli la aamusta, ja pidin nuorille koirille perusteisiin pureutuvan puheenvuoron, ja katsoimme hiukan palkkaamista, leikkimistä, perusasentoa ja siitä eteenpäin taitojen mukaan.

Omat treenit oli sitten iltapäivällä. Ensin Oilin käsittelyyn. Jatkettiin siitä mihin on viimeks jääty eli seuruu, perusasento, täyskäännös vielä paremmiksi, häiriötä. Jaylle nyt vähän vastuuta myös että ei saa katsella muualle. huomautuksia. Sopivasti sain pilkottua oman treenin kun tuli lounas väliin, niin jäi 10min vielä ottaa metskua. ja sen on ihan alkutekijöissä vielä. Nyt pitoja paljon. ym. Sanna kirjoitti ylös, ja pitää katsella sieltä vihkosta mitä se Oili mulle antoi läksyi.

Sitten illan viimeisenä osallistujana Katjalle. Kaukoja, koska tykkäsin et Zenillä on kiva tekniikka niissä. Ja aivan mahtavia neuvoja tuli, mutta myös toteamus, että jayn kroppa on vielä niin kesken ettei pysty oikeesti tekemään vielä kunnolla, eli lihastreeniä, jumppaa, tekniikkaa. Aivan mahtavat neuvot tuli kaikkiin vaihtoihin, ja mitään ei ole vielä menetetty, kivat kaukot tulossa ;)

Sitten leiriohjelmaa, jutustelua taas pitkälle iltaan. Voitettiin leirikilpailu, joka oli tällä kertaa tietovisa tokoon liittyen (tietty), ja olihan meidän joukkueen nimikin jo enteilevästi voittajajoukkue ;) se voittaa joka haluaa.

Su aamuna sitten Jayn kanssa ekana, su koulutti vain Katja ja omat koutsit. Katsottiin luoksetuloa. lähinnä stoppei. Vauhti on kuulemma ihan ok. maahanmenokin kuulemma hyvä, seisominen vaan nyt terävämmäksi. Saan pitää käsimerkin. Tosi hyvät vinkit tuli miten treenata.

Olipa aivan mahtava leiri! siis oikeesti ihan uskomattoman kivaa taas. On se vaan mahtavaa olla noin kivan porukan kanssa. Kyllä tuli taas naurettua kippurassa moneen otteeseen. Kouluttajat oli ihan huikeita! Katjalla olin nyt eka kertaa, enkä todellakaan vikaa. Vois vaikka heti mennä Katjan koulutukseen uudelleen, aivan mahtava tyyppi. Oilihan nyt on jo tiedetysti niiin huippu.

Muiden treeneistä sain taas kymmeniä mahtavia treenivinkkejä. Paljon tehtiin seuruuta, luoksetuloa ja kaukoja, sekä ruutu oli muutamalla aiheena.

Charlottella oli ainaskin kamera ja lisään tähän sitten kuvia kunhan niitä tulee jonnekin,. vinksvinks

Toivottavasti saadaan ensi vuodeksikin innokkaat leirijärkkääjät ja leiri aikaiseksi. Itse olin nyt mukana kouluttajana toista vuotta, ja leiritoimikunnassa myös mukana tämän vuoden, ja ensi vuonna on taas jonkun muun vuoro, sen verta oli taas hommia hoidettavana, että saa joku muu jatkaa.

Kiitos HSKH leiritoimikunta, Kiitos OILI ja KATJA

Tänään sitten illalla agilityä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti