perjantai 29. elokuuta 2014

Toisen tarun loppu on toisen alku

Elikkäs viimeiset haastajatehistreenit. paikalla muut paitsi kipeänä ollut koodi.

Muut teki temppurataa, mä olin tylsä ja tein sannan (T) kanssa liikkuroituna liikkeitä. Halusin vähän testailla missä vaiheessa tietyt liikkeet on liikkurin kanssa ja osin putkeen tehtynä. Voi luokan noudot, aloitettiin tunnarilla. No tämähän meni sitten reisille, eli toi väärän. Nosti ensin sen oikeen ja tiputti ja vaihtoi viereiseen. No worries, on vielä vaiheessa, kotona maatuneilla tekee 100%, jäi vähän liikkuriin kiinni myös. Perään heti hyppynouto, siinäpä ei ollut kummoisia, vähän pureskeli palautuksessa kapulaa, kun eipä ole puulla tullut tehtyä sitten sm kisojen noutoja. Vielä metsku, ja tämä oli ihan huippuhyvä, ois melkeen kokeeseen tolla voinut mennä, on se kumma kun se mitä treenaat ni paranee huikeesti. ja tätä on kotona treenattu. tähän pieni paussi. Jatkettiin sitten luoksarilla, vinosti kentän poikki. Todella hyvä vauhti, ja tästä johtuen ihan pieni valuminen stopissa. maahanmeno edelleen hyvä. Ruutu, tää oli kyllä ihan huikea. Sannakin haukkoi henkeä kun oli niin hieno. Vaikka ensin tuijotti sivulta liikkuria ja sitten otti kontaktin niin ampui käskystä suoraan ruutua kohti, ei tippaakaan ennakoinut käskyä ja täpäkkä stop ja hienosti maahan, loppuosa oli vielä tätäkin huikeempi. sivulle ihan suoraan ja siitä seuruu. tästä ois saanu miltä tuomarilta vain kympin missä vain kisoissa :)  Loppuun vielä kaukot, joissa todella hyvä asenne niinkuin kaikissa muissakin liikkeissä, tämä iloisuus sitten aiheutti m-s pienen etenemän, kun vielä itse avitin antamalla käsimerkin väärällä kädellä väärään suuntaan (i-s merkki)

Olipa huikean ja haikean kivat tehistreenit.

Eilen tuli sitten tietoon että pääsin seuran agitehikseen ja illalla vielä hallitus päätti tokotehiksen kokoonpanon, ja sielläkin Jayn nimi näkyi, joten treenaillaan ensi talvi sitten molemmissa seuran "edustus"ryhmissä ihan huikeaa. Ei ole tainnut vielä yksikään koira olla varsinaisena koirakkona molemmissa tehiksissä, varakoirana on kyllä ollut. Mutta pitäähän tehis-pennun tehikseen kuulua ;)
Ja vielä kuorrutteena, tokotehiksessä treenailee yhteensä kolme Myytin koiraa, ja kaikki eri pentueista, on siinä meillä huikea kasvattaja.

Aivan mahtava treenaussyksy tulossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti