maanantai 25. elokuuta 2014

Ja taas nolla

Agility on kyllä kivaa! voi kisata usein ja aina on seuraava rata odottamassa. Tokossa kun on vain se yksi suoritus ja kisoihin pääsee harvoin.

Nyt oli vuorossa sitten kisat Hattulassa, eipä ollut tutustumisessa ruuhkaa, kuin vain parikymmentä maksia oli paikalla. minimedeissä yhteensä 7 tais olla. Tuomarikin oli vaihtunut Saloseen, eipä haittaa. Eka ja toka rata agility ja samat radat eri suuntiin. vikana hyppis. Mielenkiintoista jälleen kerran, että tuloksilla ei juhlittu, tais tulla yhteensä 3 nollaa per rata kaikki luokat laskettuna. Tosin taso ei ollut kyllä kovin huikea nyt. Mietittiin tätä matkalla sannan kanssa, ja saran kanssa aikoinaan kisatessa tuli helposti 7 nollaa per säkä ja nopeat koirat ei pitkään ykkösissä viihtyneet, sen sijaan yliaika nollia tuli, joten onko nyt käynyt niin että ajat on löysentyneet ja rataprofiilit muuttuneet epäsuosiollisiksi nopeille, koska niin monesti näkee nykyisin sen kävelevän koiran tekevän päivän ainoat nollat, sitten ne jumivat kakkosissa lopun uraansa. Tosin nyt ei kyllä ollut se hitain koira joka nollat sai, paitsi hyppärillä. Jay näytti vähän vauhdin mallia ja pisteli käpälää toisen eteen. Ei oltu maanantain tehisnäytön jälkeen käytykään agiesteillä kun oli tiistaina osteopaatti ja sen jälkimainingeissä koira vielä enempi juntturassa ja huilia koko viikko.

Eka rata. agility. video. harmittavasti yksi rima tippui taas. tällä kuitenkin nopein aika ja kakkossija. saatiin muumimuki :) Jay oli aika liukkaanoloinen, aan kontaktilta vähän varasti ennenlupaa, kun oli tarkoitus tehdä persjättö, mutta menihän tuo takaaleikkauksenakin. Keinun jälkeen rima alas, kun oli tosi kökkö kohta kun joutui työntämään sinne hypylle että ehti sitten ottaa vastaan seuraavan hypyn. takaaleikkaus ois toiminut paremmin.

Toka rata agility. video. NOLLA. sama rata toiseen suuntaan. oli taas aika liukas. tuli alussa keinu kohdan hassusti. en ehtinyt kunnolla alta pois. rimat kolisi moneen otteeseen, mutta pysyivät ylhäällä. Ja sikapossu hyppäsi aan kontaktin kun tein takaaleikkauksen ja jouduin kiihdyttää. Mara sanoi, että yksi jalka osui kontaktille. sehän riittää. Nopein aika ja luokkavoitto! Jayllä nyt kaksi merkintää kisakirjassa ja molemmat voittoratoja. etenemä kiva 5.18.

Vika rata, hyppäri. video kamalaa räpellystä. inhottava rata. ansoja oli useemmassakin kohtaa liukkaalle koiralle. alussa piti peitellä putkea ettei sinne karkaa renkaalta tai lyö itseään renkaaseen kun putki oli suoraan takana linjassa houkuttimena. Rima heti alas, ja meni fiilikset, ohi putkesta, karkas väärään putkeen sitten taas mentiin, ja irtoiltiin sinne renkaalle vuorostaan. jatkettiin ja vähän sinkoiltiin. loppu tais olla ihan jees. Rimoja tais pari tulla alas.

Mutta aivan mahtavan kivaa oli. Alkaa tuntua jo kisaamiselta ja päässyt kuitenkin ihan hyvään tatsiin. ensi viikonloppuna taas kisat. Olis myös topteam näyttö su, mutta valitettavasti mulla ei nyt ole toiminta tonnia, joten joutunen perumaan sinne hakuni :/ sori kaverit. Harmittaa kyl ihan vietävästi, mutta rahaa vain ei ole. Jos tietty joku haluaa sponssata tonnilla, niin saa laittaa tällä viikolla viestiä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti