sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Ensimmäinen on aina ensimmäinen

Harmitti tosi paljon kun ei tullut sinne Pieksämäellä mentyä, mutta onneksi oli kisapaikka jo lauantaille Tamskin talliin, kisapaikan saaminen tuntuu nyt olevan todella kiven alla. 7 koiraa, kaksi paikkisryhmää, Sanna meni ekana Hupsin kanssa ja Jay oli tokavikana. Pieksämäellä ois oltu vierekkäin toka ja kolmas.

Liikkeet

Paikkiksilla aloitettiin. ISTUMINEN. 10. siirsi etutassua jätössä, tämä on nyt muodostumassa maneeriksi ja pitää puuttua tuohon treeneissä. Muuten pientä jojoilua pään kanssa. ei kiinostanut ohi ajanut juna. MAKUU. 8,5 Meni alas ihan ok, mutta jäi jotenkin mutkalle, ja korjasi asentoa heti jätössä. haisteli huolella maata ja siirsi toisen etujalan alle. pitääkin varata aika osteopaatilta mahd pian. ylös ok.

yksilöt. TUNNARI. aika kivalla  vauhdilla kapuloille, siirsi väärää, mutta löysi sitten oman pian, pureskeli kapulaa ihan huolella, ja tuomari antoi lahjapisteet. 6.

KAUKOT. 6. tuli vähän eteen S-I, ennakoi pa:n. tekniikka prakaa vielä vähäsen, eipä ole tullut olkkarin ulkopuolella juuri treenailtua, ylläri.

ZETA. Tässä olin päättänyt että nyt tehdään kaikki vahdot oikein, ja annoin vähän vartaloapuja. Istu seiso maahan oli järkkä, ja ne tehtiin oikein, mutta vartaloavuista vähennystä. 7

RUUTU. tässä kohtaa olin menossa itse jo tekemään luoksaria ja hihkaisin liikkurille jo kävellessä että suulliset, johon Vesa tuumas että ei vielä tehdään ny toi ruutu alta pois. lähetyksessä tahaton vartaloapu. seisotin pitkään ruudussa. tosi hyvä merkki ja upea vauhti ja stoppi. sivulle vois tulla paremmin. 9,5

LUOKSARI. 9. jätössä korjaili takapäätään vähän. tosi hyvät stopit, sivulle vähän vino.

METSKU. 9. tosi kaukaa piti lähettää, yli 4m matkaa ja vaan 4 lautaa. kapula lähti taas lentoon nostossa. muuten ok.

SEURUU. 7,5. Aloitettiin juoksulla ja Jay oli lenkillä, kamalan väljää olin lähellä jo huomauttaa kovasti asiasta. kävi haistamassa maatakin kai välissä ja tk levahti metrillä. Loppuakohden kuitenkin paransi, eka pysähdyksen jälkeen vähän voimakkaampi käsky niin muistikin mitä oltiin tekemässä. hidas oli nättiä.

OHJATTU. 9. Tosi hyvä merkki, etenkin häiriöstä luopuminen, liikkuri nappasi matkalla merkin käteensä, ja jäi vähäksi aikaa kii. vauhti kapulalle ja palautus hyvä, nosto vähän ronski, ja ei meinanut laskea kapulasta irti :) no ei kai kun en muistanut sanoa kiitos. 4

pisteet 260,5 ja EVL1!!!

TODELLA tyytyväinen nuoreen poikaan, ja tuomarikin ihmetteli että noin nuori poika ja jo noin taitava. saatiin palkinnoksi tiskirätti, vähän huvitti.

video

Nyt sitten metsästämään niitä koepaikkoja että saisi tulokset kasaan ennen ilmoajan umpeutumista, ja jos mahdollista niin keskiarvoa voisi nostella sitten sitä mukaa kun kisapaikkoja saa.

1 kommentti: