keskiviikko 7. tammikuuta 2015

MM-tiimin treenit Ojangossa

Maanantaina pidettiin osin uudistuneella tiimiporukalla treenit Ojangossa, koska karsintakiertue on osalta alkamassa ja sehän alkaa juuri meidän hallista. Puolet pääsi tulemaan paikalle. Jayn kanssa aloitettiin. Oli tarkoitus mennä kokeeseen seuraavana päivänä joten tein aika vähän. Eka pari kehääntuloa, luoksari läpi, sitten heittopalkalla stoppi ja sitten yksi kokonainen. heti kun tietää että palkka mulla, niin alkaa valumaan. treeniä. Ruutuun meno vielä lopuksi. Toka setissä ohjattu, pari merkkiä ensin, ja sitten haku. Metsku, suorapalkalla. ja loppuun tunnari, joka menikin sitten v.....ksi, taas alkoi se malttamattomuus palata, ei haistellut ollenkaan, nappasi vaan jonkun, pari kertaa tein. sitten pois. Otin vielä treenien jälkeen uudelleen katan kanssa, ja ei vaan malta nyt haistella olleskaan, eli taas kolme askelta taakse.

Lenkillä kävellessä päätin sitten perua kokeeseen menon, tosi luuseri olo tuli, mutta jos on kylmä halli ja luvattu yli -20 niin en suostu menemään. kaverit kyllä tsemppas että en ole luuseri. Tuloksista katsoin että puolet evl koirista oli poissa. Pitääpä muistaa jatkossa että talvella voi olla kylmäkin joskus. Miten voi olla että juuri tuli kahdeksi päiväksi pakkaset kun piti mennä kisaamaan. No onneksi on uudet kisat heti tulossa.

Eilen sitten käytiin kiusamassa itseä ja käytiin katsomassa maksit Ojanko Areenalla. Oi kun ois ollut haastavia ratoja, kiva ois ollut mennä, näin pari kohtaa missä ois tullut itsellä moka, eli tavallaan hyvä ettei tullut mentyä.

Tänään onneksi tokotehis niin pääsee treenaa tunnaria lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti