maanantai 26. tammikuuta 2015

nollakoirasta vitoseen

Viikonloppuna oli ojangossa meidän järkkäämät maajoukkueen karsinnat, ja eka kertaa vielä kaksipäiväisenä, itse en liikkuriksi tmv viitsinyt ilmottautua, kun piti päästä muuanne kisaamaan, vaan eipä saatu kisapaikkaa, paitsi agikisoihin. Lauantain sitten pääsi kaikessa rauhassa nauttimaan muiden suorituksesta. Sanna ja Hups oli nollakoirakkona, ja mä suhailin tulospalvelua siinä sivussa. Kyllä taas treeni-into ainakin kasvaa. ja toisaalta taas, ei se ole enää niin kauhean kaukana että oltaisiin itsekin siellä. no siitä sitten innostuneena, sain kunnian tulla sunnuntaina nollakoirakoksi Jayn kanssa. Olipa kerrassaan mahtava kokemus, ja mahtava treenin paikka. Eka kehässä oli liikkurina Ansu, ruudulla aloiteltiin, tuumasin että mitenkähän koira löytää vihreät tötsät, nurmelta, mutta hyvin näkyi löytävän, meni vaan sellai puolivauhdilla merkille, ja ruudun paikka oli aika edessä, tosin merkki ja ruutu oli isosta kehästä huolimatta sijoitettu ihan nurkkaan. loppuosassa pieni pullahdus, sitten luoksari, vinottain kehän poikki ja ohjaaja seisomaan ihan nurkkaan kiinni. maahan meno oli nihkeä, odotus hyvä, vauhti hyvä, eka stoppi valui, otin suullisella, maahan ok. sivulle ok. ohjattu, hyvä merkki, kohti yleisöä, joka piti sisällään kaikki kisaajat + muun yleisön eli oli paljon. hyvä nosto, puri vähän kapulaa. Seuruu, oli järkyttävä kaavio, kaikki mahdolliset pommit. koko ajan mentiin seinää kohti ja pysäytys alle metri seinästä, Jay suoritui ihan kohtuu hyvin.

toka kehä, mentiin yhdyskäytävän kautta kuten kisaajatkin. tunnari, toimitsija pöydässä kiinni piti odotella. Jenni liikkuroi, ympyrä, hyvin meni kapuloille ja otti oman nopeasti, ja tipahti lähtiessä, nosti nopee takas, ja pureskeli sit sivulla. hyppy, voi huoh, menin seisoo sen 3m viivan taa, ja korkeus 5,5 lautaa normi 5 sijaan, ja mitäpä siitä seuraa, jay jysäytti takajaloilla suoraan esteeseen, ja yleisö kiljuu kauhusta, jay pysähtyi kapulalle, että mitä noi huutaa tuolla, toi kuitenkin takaisin. tiputin vielä kapulan siinä kauhistellessa. oli jalat ehjän tuntuiset joten jatkoin loppuun. zeta, itsellä tatti otsassa, no ei sitten istunut, maahan jäi puoli istuvaan, stoppi sentäs ok. kaukot tuli puolimetriä eteen, voi huoh. otin vielä hypyn uusiksi ja ei ollut mitään kun tulin sen puoli metriä eteenpäin. hyppyjumppaa ja osteopaattia luvassa.

Siitä sitten kiirellä sannan agikisoihin porvooseen, ja siitä kiireellä takas kattomaan loput koirat ojankoon, ja kiireellä takas porvooseen omiin kisoihin. kaksi rataa saviojaa. aika kivat radat. kummallisesti meni aan jälkeen poimimaan hypyn sivusta, ja ei löytänyt nenän edestä pussia?? ja sitten toisella radalla, ihan huippumenoa pussille saakka, josta taas täyttä vauhtia ohi, puolen metrin päästä, en tajua, miten se voi mennä sen ohi. ainoa este mitä näköpiirissä, eikö nähnyt kun oli ne puulaidat maneesissa ja ihan sen vieressä, oliko joku varjo tmv? en osaa tuosta videolta ainakaan mitään sanoa, katsoo mua ennen hyppyä ja sit on katse eteen jossa se pussi. melkeen törmää siihen. no vitonen sieltä sitten tuli. ilman ohitusta ois voitettu koko rata :/ mutta kiva homma että alkaa palaset loksahdella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti