torstai 22. tammikuuta 2015

Tehiksen kisamaiset

Eilen vuorossa taas kisamaiset. Meidän mahtava koutsi Mari tuli myös tekemään muistiinpanoja, joita odotellessa sitten saamme valvoa pitkiä öitä. Mari kun lupasi kirjoittaa ne puhtaaksi meille karsintojen jälkeen sitten. Kävin ensin tekemässä Jayn kanssa vähän agia, kun on kisat taas tulossa, eikä TAASkaan saa treenejä alle. otin 65 rimoja ja huomasin, että jos kaikki rimat on 65, ei ongelmaa, kun laitan osan 60 ja osan 65 niin jopa alko vedätyksellä tippua. vähän mainitsin herralle että nyt ne lasit silmille ja katso kuin korkeella ne rimat on, hienosti korjasi. pientä maltti ongelmaa. vähän kepeille lähetyksiä ja kontakteja. tehokas 7min treeni :)

Kisamaisessa liikkuroin ensin puolet porukasta, ja sitten oma vuoro viimeisenä. Pyysin päivällä jo Jenniltä yllärijärkän, jotta pääsis mahd lähelle kisamaista fiilistä. Mari vielä "tuomarina" tarkkailemassa. ja mitä mää teen, olen ihan hurlumhei, ja jay sen mukainen. En päässyt yhtään sellaiseen kisafiilikseen. ehkä tuo alun liikkurointi ja agin treenaaminen oli vielä mielessä, ja naureskelin vaan kehässä. järkkyjä mokia tuli. Tunnari, otin namilla alussa, niin jay päätti nousta ylös ja hakee namia mun kädestä kun käännyn. no tuota tuskin kisoissa tulee, mutta olipa pakasteesta tulleet sisäelimet jayn mieleen ainakin. kovaa kapuloille, nosti oman ja tiputti, tarkisti muut ja otti oman. vähän pureskeli vielä palatessa, hyvä pa. on tämä nyt vähä eteenpäin mennyt taas. Metsku, kovaa kapulaan ja se taas sinkosi, nyt ne nostot hitto kuntoon. hyvä sivu, vähän ehkä törmäsi jopa. zeta. kävelin vähän hitaalla. maahan hidas, mutta ok, haukotteli, istu hyvä, seiso ok, osaa paremminkin. seuruu zetassa ok. kaukot. voi huoh. jay oli ihan lentoon lähdössä, tokalla maahan, sanoin jättökäskyksi luoksarin jättökäskyn, idiootti. eka seiso, ja tuli yli puoli metriä eteen. oli ihan äksänä et hetkonen kumpi liike tää nyt olikaan. s-i taas vähän eteen, onneksi on video. tuli yhteensä metrin eteen. nyt hitto tehokuuriin kaukot (aloitin jo illalla kotona), nyt nillitetään joka ikinen varpaan heilautus kotitreeneissä.

toka kehässä, ruutu, lähti käskyllä suoraan kohti ruutua, tuli kutsulla nopeesti takas sivulle, ja sit ok merkki. kovaa ruutuun ja ihan oikeeseen reunaan, ihan kumma paikka, kun oli vielä aita ihan vieressä. ihan kun ois väistäny jotain. oli sisällä kuitenkin. loppu ok. luoksari, hurlumhei, stoppi valui metrin, maahan hidas. törmäsi sivulle. seuruu. alku taas huonoa. läksin liikkeelle jo liike alkaa :) aivot vähä väsähti. loppua kohden näytti videolta jo seuruulta. ei se pahasti enää tiputtele. nyt on sellai et kontakti pysyy mut pää heiluu.

viikonloppuna sitten katselemaan karsinnoista mallia miten sitä oikeesti tehdään ja su agikisoihin. ensi viikolla sitten marin treenit ja tästä sekametelistä pitäs jotai teemaa keksiä sitten. jos nyt se yleinen pakettiin laitto ois ohjelmassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti