maanantai 11. toukokuuta 2015

kiva kun ois kivaa, no nyt on

Tätä se hyvä treenifiilis enteili. lauantaia oltiin espoossa todella tuulisella ast kentällä. eka kertaa tuolla kisaamassa, mutta ihan jees paikka tuo oli, paitsi miinusta parkkiksen lasinsiruista yms. kolme rataa, kolme hyllyä, uusin treenausajatuksin. keskimmäisellä ei tullut sitten yhtään rimaa alas, ja olin todella tyytyväinen, ja muutenkin alkoi olla tarkempi niiden rimojen kanssa, heti kun muistutteli vähän. tosi hyvä fiilis jäi kisoista, mukava käydä kisoissa hyvällä porukalla. Herrala oli tehnyt vielä tosi kivat radatkin.


siitä sitten kiirenvilkkaa kivikkoon sannan ja hupsin kisoihin ja illalla vihdoin pääsi kotiin huilaamaan.


Sunnuntai aamuna sitten hyvin nukkuneena takaisin Kivikkoon Ihahin kisoihin. Markku Kaukinen tuomarina. kivat radat koko päivän, haastavat muttei vaaralliset. tosin aika paljon oli takaakiertoa ja kääntämistä, mutta silti jotenkin kivat. eka radalla tuli yhden hypyn linjan ohi kun kiirehdin jo muurille, siitä kielto, ja sitten tuli rumasti keinulta alas, jatkoi auringon tekemän varjon suuntaan ja tippui alas, tästä toinen kielto, muuten todella hyvä rata, ei yhtään rimaa! video


tokana sitten agirata, jossa päänvaivaa aiheutti alku, piti aan jälkeen ottaa hyppy kaukaa ja siitä keinulle ja aan ali putkeen ja piti ehtiä ohjaamaan seuraava hyppy. tähän mietin persjättöä tai poispäin kääntöä ja päädyin siihen että kyl mä luotan että jay tekee keinun loppuun ilman saattoa ja ehdin persjättöön ja niinpä ehdin, sen jälkeen vähän venähti yksi takaakierto, mutta muuten rata meni aivan mahtavasti ja mitäpä sitten, no EKA VOITTONOLLA kolmosista ja toinen agiserti. aivan mahtava fiilis. video


kolmas rata hypäri, onnistuin tipututtaa kolme rimaa, alun kolmoshypyn, kun olin linjalla tiellä, ja lopussa vähän vastakäännös hukassa kun meinasin lähteä väärään suuntaan, niin tippui kaksi vikaa rimaa sitten. vähän meni jayn innokkuuden piikkiin ehkä myös. mutta eipä haittaa.
video


viikonlopusta ihan mahtava fiilis. sunnuntaina kolme rataa ja kolme tulosta, ja voitto. ihan mahtavaa. tätä lisää :)


Ja lisäksi tänään tuli sähköpostiin vielä varmistuviesti "Onnittelut!

Olet niiden 96 joukossa, jotka pääsivät karsinnasta läpi.
Mukaan mahtuivat siis ne, jotka täyttivät karsinnan ehdot 1 ja 2; edellisen vuoden kolme parasta + TVA/TK4 joilla vähintään 2x tuore ykköstulos tai vaihtoehtoisesti yksi ykkönen sijoituksella karsinnassa."

Eli TOKO-SM kisoissa nähdään. ja mukana myös Hups meidän perheestä, ja Jayn äiti Nyyti ja mummo Myy myöskin. eli kolmessa polvessa Myytin koiria, aika huikeaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti