maanantai 18. toukokuuta 2015

Tokotehis leireilee

Oltiin viikonloppu Tokotehis porukalla Tuorlassa leirillä, toimin itse leirin järkkävastaavana. Kouluttajaksi olin pyytänyt tutun ja turvallisen Lentsun, koska tykkään kovasti Lentsun tavasta kouluttaa koiria, ja muut tehisläiset eivät hänen koulutuksessaan olleet olleet. Kauhea aukko sivistyksessä :) tämähän oli korjattava. Mentiin paikalle la aamusta, ajelin kimpassa Sennin ja Sansan kanssa. Paikalle asti meitä pääsi kuusi, eli kaksi oli poissa syystä tai toisesta.


Eka päivänä ehdittiin käydä kaksi kierrosta omia juttuja ja vielä tunnin verran paikkistreenejä erilaisin versioin. Kiva kun oli puoli tuntia per kierros omaa aikaa niin sai kerrankin jutella kaikessa rauhassa ja kokeilla juttuja. kertaakaan ei tarvinnut päivän aikana kelloa vilkuilla että pitäs vaihtaa vuoroa, vaan kaikki tekivät niin pitkään kuin tarvis vaati. Otin omalla vuorolla ensin luoksaria, lähinnä stoppeja. maahanmenoon pitää ny kokeilla uutta lähestymistapaa, konkreettisesti piti mennä polvilleen :) Jay pitää opettaa menemään kohteen ali jotta saadaan syöksyajatus myytyä.


Tokalla kierroksella kaukoja, näissäkin paljon korjattavaa, sivulta alas meno kuntoon kuurilla, s-m uusi käsky ja tekniikka kuntoon, kuten myös m-s kuntoon. eipä siinä kummempaa nämä oli tiedossa ja nyt taas uudet lääkkeet millä kokeilla, tosin ennen smiä ei ihmeitä tehdä. mutta jatkoa ajatellen.


Lenkin kautta illanviettoon. pidettiin Riemun tk4 kakkukestit ja iltaruokailut tietovisoineen, ja kehua retosteltiin treenikaverit niin että osalla oli jo roska silmässä. mukava ilta ja mukavaa jutustelua. väsy tuli jo puolen yön aikaan, joten aamulla oltiin pirteitä kun aloitettiin ysiltä.


Yksi kierros omia juttuja, kierros häiriöjuttua, ja tietysti leirikisat päälle. Otin tunnarin palautusta ja zetaa. jatkan palautuksiin samaa mitä olen tehnyt, mutta nyt pitää muistaa myös treenata sitä. zetan istumiseen vielä tekniikkatreeniä erikseen ja yhdistettynä. häiriöjuttuna olin itse pyytänyt smiä ajatellen ruutu ohjattu vierekkäin treeniä, tähän saatiin vielä lisähaastetta kun nurmi oli pitkä ja vietti alaspäin, ruutua ei näkynyt ollenkaan, ja oli vähän haastetta jaylläkin löytää. ohjattuun sain kaksi tosi hyvää korjaustoistoa. Loppuun kisat, enkä ees voittanut, ku pelasin upporikasta ja mokasin. harmitus :)


Loppuun vielä Riemun 2v synttärikestit maksalaatikkokakkuineen ja hattuineen.


Kivaa oli leirillä, ja haikeus valtaa taas mieltä, kun kohta tää tehis jo loppuu, nyt enää kesän muutamat treenit jäljellä, varsinkin kun olen jo päättänyt pitää treenitaukoa smistä eteenpäin. Kivaa on ollut ja ensi vuonna tehiksessä uudet tuulet puhaltaa, ja saa nähdä haenko enää, kaksi kautta jo käytynä, ja pitäs varmaan antaa tilaa muillekin tulijoille. tai sitten musta tulee ikitehisläinen ja jatkan kunnes ei enää huolita :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti