perjantai 8. toukokuuta 2015

Treeniä ja lisää treeniä

Viime aikoina ei ole agilitykisoissa tullut onnistumisia, vaan on treenattu lähinnä sen yhden ainoan riman pysymistä. Tässä meinasi tulla jo turhautuminen kun viidellä radalla putkeen tippui se yksi rima ja sehän piti korjata ja sitten pois. sitkeästi olen jaksanut vääntää asiasta. Nyt käytiin sitten treeneissä kokeilemassa uusia kujeita, ja ainakin nyt on fiilis kohdillaan. Edelleen pitää mennä täysiä, ja riman tippumisen jälkeen uudet ohjeet. ja todettiin samalla ettei ole mitään vikaa hyppäämisessä tai missään muussakaan. Rima tippuu kun ohjaan huonosti tai annan epäselvät signaalit. Jaylle tulee välillä vielä vähän kiire mun perään jos olen hätäillyt ja sen seurauksena käännöksissä saattaa se rima tippua. Tähän nyt rauhallisuutta ohjaukseen mutta silti pitää mennä täysiä. kaahottaminen pois.


Katsellaan nyt miten homma edistyy, mutta ainakin tällä viikolla tehtiin kahdet parhaat treenit ikinä. molemmilla kerroilla nollaradat (tai toisella siis nollana 23 asti, ja toinen kokonaan) mutta siis kisamittaiset radat nollana. Onni on päästä huippukoutsien oppiin, ja nyt jo olis tiedossa että mahdollisesti syksyllä jatketaan samoin kujein. matkailu avartaa.


Päätettiin myös ettei lähdetä kiusaamaan itse edes kisaturistina ouluun, joten nyt ois mahdollisuus juhannuskisoihin mennä sitten. harkinnassa.


Tokon suhteen on treenattu vähän vähempi. eilen olin eka kertaa tänä keväänä Ansun kehätreeneissä viikissä. Olipa ihan huippukivaa. Veeran parina kierrettiin kehät ja välissä paikkikset selkä toista riviä vasten. Jay oli nurtsilla kuin kotonaan. paitsi oranssit merkit ja ruutu meinasi olla haastavat. siniset kyllä löytyy. oli tosi pitkä nurmi. ohjatun kapulat näemmä löytyy vaikkei näkyiskään nurmelta ja samoin tunnari oli tosi hyvä. Vitsi kun oon tyytyväinen siihen miten jay on edennyt tasaisesti eteenpäin tokossa.


nyt jännäillään ja odotellaan edelleen tietoa siitä päästäänkö sm kisoihin vai ei. voisihan tuon jo pikkuhiljaa ilmoitella. alle 30pv kisoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti