keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

arkirutiinit

Jaylle on alkanut muodostua kivat arkirutiinit. tai siis oikeastaan mulle ja jaylle. Aamulla mennään lenkille Selman kanssa, ja saa juoksennella. Sitten kotona pienet aamuruokatreenit, jotka pitää sisällään pa, seuruu, ohjaustekniikka tmv ja pienet paikallaolot, siitä vielä pikavisiitti ulos. Iltapäivällä töistä tullessa päiväruuan kanssa treenausta, milloin mitäkin. pitäs vähän kyl etukäteen miettiä enempi. Sitten "lenkille" tai jotain muuta kivaa esim käynti jossain uudessa paikkaa. Illalla sitten vähän taas treenausta, yleensä seuruut, pa, kaukoja, merkkiä, kapulan nostoja jne. Treenithän ei montaa minuuttia kerrallaan vie aikaa.

Eilen lenkillä käytiin lähimetsässä kallion päällä. Siellä on tosi kivoja mäntyjä mitä ympäri voi kierrättää. Tein siinä ensin hupsin kanssa pienen "agipätkän", meni tosi hienosti kaikilla ohjauksilla. No pitihän sitä jaynkin kanssa kokeilla, kun maassa oli vielä palkaksi joltain unohtunut villasukka! kaikkea mikä palkitsee voi käyttää palkkana. Tosi kivasti lähtee kiertämään, valssit on hyvät, sylkkärillä tai poispäinkäännöksellä lähti vähän huonommin kiertämään, mutta eipä sitä ole otettukaan vielä muualla kuin sisällä ilman kohdetta.

Tänään sitten aamuruualla juuri sylkkäreitä, poispäinkäännös, persjättö, valssi. eli ohjauksia. Paikallamakuu on jo aika hyvä, voin käydä jo selkeästi piilossa ja asenne pysyy hyvänä silti. Kaikessa kriteerinä mulla siis oikee asenne :)

Jay halusi ilmoittautua sitten oikeen tokokurssille. En ole itse ollut kuin kerran selman kanssa jollain sannan vetämällä kurssilla ja se oli ihan järkkyä. En vain osaa kuunnella sannan neuvoja. Mä haluun itse pohtia ja vaikka sitten kompastua ja oppia. Kyllä mä toki osaan kuunnella ja omaksua mitä muut kouluttajat neuvoo, mutta sannalta ohjeiden kuuleminen ei vaan sovi mulle.

No nyt on kivat paineet sitten kurssin vetäjälle, miten saa mut tottelee. Heh. Jos nyt ylipäänsä päästään koko kurssille. Jay on myös ilmoitettuna pentuagilitykurssille toukokuuksi. Onpas kiva päästä taas treenailee kohta oikeesti.

2 kommenttia:

  1. muahhahaaha :D sitäpaits, olitte Selman kaa viime syksynä Lentsun kurssilla, hyvinhän sä tottelit :)

    VastaaPoista
  2. No joo, mut tarkotin nyt noita seuran omia kursseja. Tottelinko mä lentsua? kai mä tottelin.

    VastaaPoista