torstai 28. maaliskuuta 2013

Riitan opissa

Käytiin pentusisarusten Neon ja Draaman kanssa Riitan yksärillä. Ja kylläpä oli kannattava reissu, onneks kuukauden päästä uudelleen. Saatiin hyvä katsaus tämän hetken pentutreeniin. Draama teki ensin, Jay tokana, ja vikaksi Neo. Katsottiin kaikkien kanssa about samat asiat, PA, seuruu, nouto, leikkimistä, luoksetulo, ja ekstrana ehdittiin vielä Jayn kanssa katsoa kaukoja.

PA Jayllä tosi hyvä, tarjoaa hyvin, vielä voi tekniikkaa hioa käsiavulla kotona, ja saada loikkaa pois. Loikasta saa hyvän kisapalkan. Tarjoaa koko aika kun ei tehtykään perusasentoa, tosi hyvä voi vahvistaa. Namilla tehtiin. Näytin myös lelulla toimii vielä paremmin ja voi molemmilla jatkaa.

Seuruu. Tästä Riitta tuumasi että "WAU, nyt olen kyllä kade". Jaylla luontainen tapa tarjota hyvää seuruu paikkaa, Riitan mielestä ei tartte olla tiiviimpi, koska alkaa muuten tuomarit jo rokottamaan ylemmissä. Lelulla tuli selvästi ilmettä lisää. Ei saa palkata oikeelle, ettei vahvista liikaa sitä puskemista. Tämä pitää saada takaraivoista pois, kun Selmaa olen varmaan vuoden yrittänyt sillä saada parempaan paikkaan. Riitta tykkäsi että koira tarjoaa itse seuruuta, ja siitä tulee tosi super. lisää vaan samaa treeniä. Tosi hyvässä vaiheessa. käännöksiä mukaan ja häiriötä.

Nouto, ensin tunnarilla, ja saatiin esiin se ongelma mikä meillä on. ei halua luopua kapulasta ja vaihtaa leluun. Ruualla toimii paremmin. Joten vaihdettiin oikeaan noutokapulaan ja namiin ja homma alkoi pelittää kunnolla, näytti juuri siltä miltä vauhtinoudon kuuluukin irrotus sanalla.

Kahden lelun leikki. Tätä pitää treenata lisää. Ihan hyvin jo vaihtaa mutta, vielä kaipaa vahvistusta jotta saadaan noutoon siirrettyä tämä.

Luoksetulo, tehtiin kerran ja oli superhyvä. ei kyttää ei himmaa, alusta loppuun asenteella.

Kaukot. M-I oli kuulemma tosi hyvä, itse en ollut tyytyväinen, mutta liukas alusta vähän hidasti. I-M myös hyvä. S-M tosi hyvä tekniikka jo nyt, näkyy että tehtyä takapään käyttöä, sama toiseen suuntaan. Lisää vaan jumppaa ja vahvistusta. Takapään aktivointi juttuja. I-S loikasta ei ollut varma miten voimakkaaksi tuo kannattaa tehdä, ei ole vielä varmuutta miten tuomarit sen arvioi, jotkut saattaa vähentää pisteistä. vaikea arvioida. Kannattaisi ottaa aika hillitty loikka, tekniikka muuten hyvä. Kaikissa vaihdoissa pysyy jo nyt takapää tosi hyvin paikoillaan.

Ensi kerraksi seuruu ja kaukot vahvistusta vielä paremmaksi. Katsotaaan sitten jotain ihan muuta, mutta noista tulee Jaylle tsekki.

Takastullessa käytiin vielä Neon kera hallilla pyörähtämässä ja tutustumassa ilmapiiriin. Ei kerennyt enää treenata liikkurointeja, ehkä tänään sitten. Anna-Leena otti kuvia, pitää lisätä tähän sitten kun saan niitä. Ai niin ja blogiennätykset paukkuu, eilen tekstejä käynyt lukemassa 100. Järkyttävää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti