sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

treenailuja ja liikkuripäiviä

Mietin tuossa että pennulla on ollut varmaan supertylsä loppu viikko, kun ei ole ehtinyt treenailla, mutta kyllähän me on itseasiassa ihan kivasti jotain ehditty puuhastellakin. Torstaina ihan vaan perus ruokaleikit, pa, seuruu, kaukot, paikkamakuu (kävin piilossa). Illalla oli hallituksen kokous ja Jay oli taas ylimääräisenä hallituslaisena. Ei kyllä voi kun ihmetellä tuota reippautta. Uuteen paikkaan Outin luo ja käveli ensimmäisenä sisään ja ruokakuppia nuolemaan keittiöön, jo ennenkuin olin kynnystä ylittää. Koko illan jaksoi leikkiä Poju- irskin kanssa. Korvaakin sai syötäväkseen.

Perjantaina mulla lomapäivä, joten aamulla mukava aurinkolenkki pellolla, ja sitten iltapäiväksi hallille, jossa meillä MM-tiimin treenit, ja Jaykin pääsi mahtavaan seuraan treenailemaan. Tuleva maajoukkuekoira :)
Tehtiin ruutua pariin otteeseen namikipolla, vähän seuruuta isolla kentällä. Tosi kiva kun Jay vaan tulee mukana eikä lähde huitelemaan. Kerkesin muiden treenaillessa käydä vähän agikentälläkin putkea tekemässä, samalla kun tyhjensin kentän esteistä.

Lauantaina kennelliiton liikkuripäivässä puhumassa uuden liikkurin näkemyksistä, olipa kunnia saada kutsu tälläiseenkin tilaisuuteen puhumaan kokeneille (jotkut jopa 20 vuotta) liikkureille. Toisena puhujana oli Kallion Vesa, kertomassa kokeneemman liikkurin ajatuksista. Ai niin, ja sitten se Räsänen ja Lentsu, heh, joilla oli pienoinen kielimuuri ja ihollekaan ei saanut tulla. Päällimmäisenä jäi mieleen uudet tulevat koeluokat, jotka tulevat näillä näkymin voimaan 1.6.2015. Tosi kivoja muutoksia tulossa, ainakin omasta, ja monen muunkin paikallaolleen mielestä. Illalla ehdittiin vielä valoisalla lenkittämään koirat metsässä, ja Jayllä oli kivaa kun pääsi leikkimään metsään, kun siellä on niin paljon KÄPYJÄ. Tuo koira on ihan hulluna käpyihin.

Sunnuntaina sitten vuorossa koetoimitsijapäivä, joten koirat sai taas makoilla kotona. Tämä oli vähän lyhyempi, joten ehdittiin kameran kanssa metsälenkille, kun vielä upea sääkin vaan jatkuu.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti