maanantai 23. syyskuuta 2013

Mm-tiimin leirillä

Viikonloppu vierähti mm tiimin leirillä. Harmittavasti kouluttaja oli sairaana, mutta aivan mahtava leiri saatiin siitä huolimatta pidettyä. Laitettiin itsemme likoon, ja kaikki joutui kouluttamaan kaikkia. Kommentteja ja ideoita sateli. Aivan mahtava porukka.Ensi vuonna taas jatketaan tiimeilyä.
Perjantai ilta vietettiin ensin Ojangossa agiepiksissä. Jay pääsihengailemaan ja lämppäesteille vähän treenailemaan. Ei kyllä muut ihmiset, koirat, kuulutukset ym kiinnostaneet tai häirinneet tippaakaan.

Lauantaina sitten aamusta Tuorlaan ja viimeisiä kertoja isollenurtsille. Olipa ikävää kuulla että ensi vuonna tuolle nurtsille ei enää pääsiskään. Jay ”arvottiin” ekaksi, että pääsen muut sitten rauhassa liikkuroimaanEkalla kierroksella seuruuta. Aloituksiin sain hyviä vinkkejä, eli vähän hetsausta ja kun tulee vaan aktiivisena niin kehua. Käännöksissä pitää itse ajatella tarkemmin ja keskittyä. Tokalla kierroksella noutoa, tähänkin sain Tiinalta hyviä neuvoja kapulan ottoon, ja palautusvauhtiin.

Sunnuntaina kisaharkka. Jay teki luoksetulon, seuruun, liikkeestä seisomisen, ja ruutuun menon. Luoksetulossa tuli pikku fiba, kun jäi perusanennon jonnekin puolen metrin päähän, korjasi uudella käskyllä. vauhti oli tosi hyvä ja jäi tosi aktiivisen näköisenä odottamaan. Seuruussa mun käännökset on kuulemma se kompastuskivi. Jay seuraa kuulemma ikäisekseen todella hyvin, pientä kontaktin tiputtelua oli, mutta asenne ja paikka erittäin hyvät ja perusasennot tosi nopeet.Liikkeestä seisominen, tässä seuruu oli vielä parempi, ja stoppi hyvä, peruasentoon tulo hiukan hidas, mutta johtunee kun treenattu paljon pysymistä. Ruutuun meno oli hyvä. Otettiin vielä kierrokset ”omia ongelmia” ja tein kaukoja. Tätä pohdittiin pitkään, ja mietittiin lähinnä M-I vaihtoa. Jay on vielä niin nuori että ei kropallaan pysty kunnolla ehkä tekemään vielä sitä niin kuin pitäisi, mutta toisaalta se välillä pystyy sen tekemään oikein hienosti. Eli nyt siihen sellaista täsmätreeniä välillä vain, ettei tulis väärästä tekniikasta palkkaa. Muutenkin mietittiin asennetta, kun se on niin kiltti ja kuuliainen, niin pitäisi saada (ehkä kai) vähän röyhkeemmäksi, mutta jos taas se ei ooluonteeltaan röyhkeä niin sitten jotenkin muuten. Katsotaan nyt.

Illalla piti käydä vielä ojangossa testailemassa vinkkejä ja nouto näytti tosi vauhdikkaalta (ei se kyl hidas ollut ennestäänkään) ja nyt toi norskinkin perille asti. keskimetsku on vielä vähän inho ja sitä pitää treenata. Agikentällä vielä lyhkänen pätkä, kun sannahalus hinkata episradan yhtä kohtaa. Jay oli ihan hurjanaagikentällä, ja karkasi jopa lähdöstä. Sanna pitäessä kiinni yritti jopa rimpuilla vähän. Hienoa. On siellä vähän sitä röyhkeyttä kumminkin. Vauhti oli ihan huippua. Alkaa itsevarmuus näkyä vauhdin kasvuna jo nyt. Selmakin pääsi tokokentälle, ja oli ihan villinä. Seuruussa edisti, kaukoissa ei malttanut kuunnella. Jäävät oli ihan super.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti