torstai 26. syyskuuta 2013

Keskiviikon kisanomaiset

Tiistaina käväisin Ojangossa kun oli kouluttamista, ja sen päälle otin sitten pikaiset treenit. Tosi pikaiset olikin kun olin päättänyt että Selma saa kanssa tehdä vähän, ja sitten kun sattui olemaan tuttuja kentällä, niin hupsista vain, treenasin sitten sen 5min Jayn kanssa ja samat Selman. Olipa tehokkaat treenit kumminkin, vähän käännöksiä, pentuluoksetulo, kaukojen m-i vaihtoon sitä vaiheisuutta pois. Ja kyllä se pystyy ne välillä tekemään kunnolla. Jos nyt ottaisin tosiaan kriteeriksi että vain niistä täydellisistä tulee palkkaa kun pystyy kumminkin, ja jätän toistomäärät myös vähään. Eli panostan tuossakin siihen laatuun.

Keskiviikkona sitten tehiksen ekat kisanomaiset. Mietin pitkään mitä teen Jayn kanssa. Ajattelin ottaa vähän sieltä ja täältä, mutta päädyin lopulta tekemään Alon kokonaan, välipalkalla ja loppupalkalla. Eli toka seuruun jälkeen nakkia ja hypylle suorapalkka pallo. Liikkuroin/tuomaroin eka kaikki muut Charloten kanssa, ja sitten tehtiin Alo koiramme vikana. C teki myös koodin kanssa Alon, mutten nähnyt suoritusta kun olin lämppäämässä Jaytä. Oli meinaa aika kylmä keli ja ei tod viitti suorana autosta tempaista kentälle. Jay siis viimeisenä, odottanut autossa parisen tuntia lenkin jälkeen. Oli ihan intopiukeena ja loikki päänkorkuisia loikkia ekat 5min lämppäkävelystä. Ennen kehään menoa palkaten maahanmeno ja pa. Kehään mentiin suht vapaalla yhdessä. Näytti kuulemma hassulta, koira siis. Oli sellai yli-iloinen. joku sanoi, että "lentsu tykkäis" :)

Hihnaseuruu, superkiva asenne, lähden liikkeelle sähköiskulla, käännökset oli nyt aika kivat. Mietin niitä itse kävellessä ja laskin askeleita. Kaaviot oli tosi pitkät aloon. kaikki käännökset tuli vähintän kahdesti. Otin tk molempien suuntien kautta ja kommenttina tuli että vasemman kautta ehdottomasti parempi. Vapaana seuruu oli myös tosi kiva. Oli kontakti tippunu alussa vähän, muuten ok. Juoksu näytti hyvältä myös. palkka.

Liikkeestä maahan. Tämä oli kuulemma ihan superhieno, paitsi mä olin näyttäny siltä että kompastun, kun annoin siis tarkoituksella avun. Oli syöksyny maahan. Pysyi myös hyvin.

Luoksetulo. Odottelussa oli vilkaissut tuomareita kun seisoivat vieressä. kova vauhti. Pa oli taas vino. Hmm. tämä pitää nyt korjata.

Liikkeestä seis. Hyvä stoppi. Oli siirtänyt vähän yhtä jalkaa juuri ennen kun matka riittää. Korjannut siis vain asennon. Ennakoi kuulemma pa. en huomannut itse. tämä pitää fiksaa.

Hyppy. Palkalle oli kiire. eli meinas karata hypylle kun Merja vei palloa toiselle puolen. Hyppy näytti tosi kivalta. kolme lautaa. pitäs lisätä vielä ne loputkin ennen kokeita.

Paikallaolo lopuksi. Luoksepäästävyys, nuuhkaisi tuomari Hannea kerran. Oli kai muuten eka lp mitä tehnyt koskaan. valmis sanalla selkeästi heräsi valmistautumaan. ja meni kivasti maahan, tosin vähän banaani. Nousi parin sekunnin päästä takas sivulle, kun on treenattu tätä vähän jumppana kotona. Nyt pitää ottaa se kesto ja tehdä vaan kerran aina. Paikkamakuu oli ihan super. Porukka kommentoi olevansa kateellinen ilmeestä. Todella ryhdikäs ja vakaa ilme. Tuijotti minua tosi aktviivisesti. Varmaan kun teen yleensä piilossa ja nyt olinkin näkyvillä. loppuosa oli hyvä.

Pitää vielä katsoa video kunhan kerkee ladata. Olen erittäin tyytyväinen Jayn asenteeseen, palkkautumiseen, vireeseen, lähes kaikkeen. Mennään ihan aikataulussa eteenpäin. Ihan mahtava eläin. Nyt sitten fiksataan nuo muutamat pikku jutut ja käydään se alo1 hakemassa alta pois. Samaan aikaan tietty treenailen koko aika niitä ylempiä enempi. Noi fiksauksethan tulee siinä sivussa.

Oli muuten sadas bloggaus, jeejee. Lukijoita on reilussa puolessa vuodessa ollut 10 000. ketä lie tänne eksynyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti