maanantai 24. marraskuuta 2014

Jay kolmasluokkalainen ja evl korkattu

Otsikko kertoo tärkeimmät.

Lauantaina hskh tokokoe, ja torstai iltana sanna sanoi että nyt ois perutuuspaikka tarjolla, ja perjantai iltana sitten päätin, että mennään nyt sitten kokeilemaan sitä kisaamista, kun on niin kova polte päästä. Liikkeissä toki on vielä paljon hiottavaa, mutta ei mitään mikä pilaisi suoritusta totaalisesti.

Räsänen tuomarina ja Carita liikkurina, joten tosi kivasti nekin. Saatiin tiukka arvio tämän hetken osaamisesta ilman pilvilinnoja, ja liikkurointi on pro tasoa, mikäs sen kivempaa.

Kaikki liikkeet putkeen paikallaolot vikana, joista vielä istuminen ihan vikana.

Aloitettiin Zetalla, jossa on ollut ongelmaa istumisen kanssa, ja istuminenhan siellä oli ekana. Ja ei istunut. eipä yllättänyt, joten homma jatkui. tästä tais tulla 6. kulmat oli ihan jees, ja stopit muuten ok.

Luoksetulo. Maahan ok. stoppi valui ja valui. ainakin kolme askelta. maahan ihan jees, voisi olla paljon parempi toki. Tästä tais tulla 7

Kaukot, tämä mennyt kyllä tasaisesti eteenpäin koko ajan. pieni etenemä s-m vaihtoon, 7

ohjattu. jäi tosi pahasti caritaan jumiin jo siirtymässä. eipä haitannut, hyvä merkki, vähän ruma nosto, inasen vino pa. riittakin tykkäs 9

Seuraaminen. olipa pitkät suorat, tuntui ikuisuudelle. käännökset oli nyt hyviä, juoksu ja hidas tosi hyvät. normia pitää ny parannella paljon ja pa kuntoon. läpsyttelyt kaikesta pois. ja voishan sille koiralle muistuttaa välillä että seurataan. 8. ihan hyvät pisteet kyl.

ruutu. bongas ruudun ja meinas jumittaa. merkille inasen tahmeesti, nopee ruutuun meno, mutta nyt sitten ei menty maahan, ennenkuin tokalla käskyllä, stoppi oli kyl tosi magee. loppu ok. 8

tunnari. tuijotti riittaa tosi pitkään, vielä kapuloille mennessä, haistelut tosi hienot, ja varmasti oma. pureskeli huolella. 9. so happy!!!!

metsku. hyppäs suoraan sivulta yli ja jalat eellä laskeutu kapulaan joka sinkosi sinnetänne, loppu hyvä. 9!

sitten paikkikseen, ei tarvinnut pitkään oottaa sitä kun oltiin vikana vuorossa. Aamulla piti taas ärsyttävät 2h oottaa omaa vuoroo.

makuu. vähän hitaasti alas. muuten ok 10.

istuminen. no voi huoh. jäi ehkä vähän leveään asentoon, ja niin sitä sitten mentiin maahan 23sek kohdalla. 0

jäi sitten ykköstulos saamatta istumisen vuoksi. 228 EVL2. mutta koe meni ihan mahtavasti noin muuten. eka evl ikinä itseltä, ja noin hienosti mentiin. oli tosi kiva kisata, ja nautin kyllä. löysemmällä tuomarilla ois varmaan ykkönen irronnut heittämällä tuolla suorituksella. tosi paljon hyvää, ja jonkin verran korjattavaa. kohti uusia kisoja.

video

sitten kohti sunnuntaita ja agikisoja...

Sunnuntai aamuna kohti Riihimäkeä ja kylmää Riman hallia, tuomarina Reetta. olipas kiva mennä Reetan radoille eka kertaa. olin ilmonnut kahdelle kun hypäri nolla jo löytyi.

eka rata. Olin tehnyt aika hyvän suunnitelman ja kaikki näytti hyvältä, mutta..

voishan sitä putkeen irrota. Jay oli menossa nurkassa putken sijaan jo kepeille, ja tästä kielto. Meni fiilikset ja lopetin ohjaamisen ja lopussa sitten hyllytettiin. olipas paska asenne mulla ja soimasin itseäni pihalla pitkään, ja Reetan kanssa juteltiin ja Reetta soimasi. Sanna soimasi. Sain onneksi tokalle radalle nöyremmän fiiliksen ja korostin itselle että nyt ohjaat varmasti ja tarkasti, ei tartte olla nopein nyt kunhan olet tarkkana. Alussa tulikin yksi tosi nopee nolla ja tuumasin että mä otan kyllä kontaktit satavarmaan, ja niin tein. valssit valui, kun annoin valua. mutta tehtiin todella nopea rata muuten. kontakteilla seisotin varmaan 5sek. ja voittajalle ja tokalle (saman ohjaajan kaksi koiraa) hävittiin se pari sekkaa about. etenemä 4,5 paikkeilla silti. ja niinpä me sitten startataan Jayn kanssa ensi viikonloppuna MAKSI 3 LUOKASSA!!!! JEEEE! ei vitsi mä olen onnellinen! ja mikäs sen parempaa vielä että ne kolmoset korkataan seuran omissa kisoissa!

Molemmat seurat HSKH ja LÄGI olivat tosi avuliaita ja sain vielä kolmannet startit sovittua molempiin.

video

40 starttia siihen meni (joku 15 eri kisapäivää). aikaa 5kk ensimmäisestä startista juhannuksena. Jay täyttää vasta joulukuussa 2v, eli on muuten aivan uskomattoman taitava koira mulla käsissä. nollaprosentti 15. kaikki muut nollat tuli voitoilla ja vika varmistellen kolmannella sijalla.

tässä kertauksena kaikki kuusi nollaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti