torstai 13. marraskuuta 2014

kiirettä pitää

Alkuviikko taas menty aika haipakkaa, lähinnä ojangon suuntaan. Maanantaina kouluttamassa omia, sekä tuuraamassa tokokoutsina. Tiistaina agitehiksessä tuuraamassa huippiksessa, siitä voipi lukea tuolta agitehiksen blogista (kun otin myös sen tuurauksen mukana blogivuoronkin), ke sitten pitkästä aikaa Janitalle, ja illaksi Ojankoon Marin oppiin. huh, nyt sitten saa luvan kanssa huilata loppuviikon.

Keskiviikkona tosiaan Janitalle Turkuun. Rata oli aika pitkälti sunnuntain Räsäsen radoilta napsittua. Olipa hauska kun kisoja kattellessa puhuttiin, että oispa kiva treenata noi ja noi pätkät, ja sitten ne oli kuin tilauksesta tehty meille. Alku tosi hankala sivuirtoamispätkä. tai itseasiassa se sivuirtoaminen ei ollut se juttu vaan sen jälkeen jatko kolmos ja nelosesteelle. kun kulma tulikin isommaksi, niin Jay tuli kolmosen ohi, on kuulemma sen tyypi koira että hakeutuu siihen kohtaan mielellään missä ohjaaja oli, eikä sinne esteelle. Pitää vahvistaa tuota esteelle hakua lisää. vaikka on todella estehakuinen muuten, niin noissa tilanteissa se näkyy. Seuraava haaste oli viikonloppunakin radan lopussa ollut pätkä, joka nyt oli tehty vielä vähän haastavammaksi, mutta itseasiassa siinä ei ollutkaan niin haastetta, vaan sen jälkeen jatkossa taas sähelsin. Sitä kun keskittyy siihen mukavaikeaan kohtaan niin helpompi jatko jää sitten huomiotta. Kylläpä oli taas kiva käydä Janitalla, ja nyt varmaan jääkin pitkäksi aikaa menemättä, kun lähtevät reissuun keväällä vajaaksi vuodeksi.

Illalla Marin treeneissä ekana vuorossa, kerkesin kotona nappaa nopeaan sämpylän ja eikun ojankoon. Olin ekana vuorossa. Ruutua. Jay ennakoi nyt stopissa maahanmenon. tätä tuumailtiin hetkonen ja nyt saa seisoskella siellä tovin. Merkit oli nyt suoria, vähän menee banskulla. Ja kun treenattiin ruutuun menoa niin että olin matkalla, niin alkoi väistää ja kiertää. Loppuosaa otettiin myös, tässä se vaikeampi puoli on nyt haaste. eli sitä pitää muistutella. Sitten kun tulee suoraan sivulle, tulee siihen tosi täpäkästi eikä mene yli. menee vaan välillä oikealta ohi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti