torstai 30. toukokuuta 2013

Läksyjä viileässä hallissa

oi että voi olla ruhtinaallisen luksusta päästä kuumalla kelillä viileään halliin treenaamaan. Siis se fiilis kun astuu paahtavasta (ja aika hiton pölyisestä) ilmasta hallin viileyteen (ja hiljaisuuteen), ja kaiken kruunaa vielä uudet halliin hankitut esteet. Kyllä kelpaa. uudet putken on tilattu tsekeistä, ja niissä oli jopa kantokahvat mistä siirrellä, ja tuntuivat tosi kevyille, painot on hyvät, ja ne hypyt, uhh. kyllä on koiraystävällistä. kevyet muovisekoite rimat ja kapeat kevyet siivekkeet, ja ei yhtään oranssia tai sinistä (ai minäkinkö värivammainen) vaan tuolla kentällä punavalkeat, toisella keltavalkeat, ja kolmoskentällä näkyi olevan lilaa! hah.

No mutta treenejä. Tein ensin agiläksyjä, eli takaaleikkausta. kahdella hypyllä. tosi hyvä, oikeelle ehkä vähän huonompi. Sitten siitä takaaleikkaus ja lähetys putkeen, ihan mahtava. Sitten suoraa ja irtoamista putkelle, oli taas hyvä. Ellun okseritreenausta, ja vielä loppuun pidempi pätkä, peräti 8 estettä.  näkyi olevan minipöytkäkin niin tuli sekin sitten samalla opetettuu, vähän hetsausta ja häiriölähtöjä, pysyy. pieni breikki.

Toko-osuus. Peilin edessä seuruun kontakti, piti hyvin vaikken tuijottanut, osaa siis. Paikka vois olla vähän tiiviimpi. PA kontakti, pitää tosi hyvin. Sitten niitä jääviä. maahanmenon pysymistä, seisomisen pysyminen, etupalkalla molempi, oli hyvä. sitten ruudun loppuosa, ja olin hurja ja kokeilin. jätin Jayn seisoo kävelin hallin toiseen reunaan ruudun täyden matkan, ja käskin maahan. ihan mahtava super oli. täydellinen, se siis osaa yleistää aika kivasti. palkka tästä. ja uusi yritys, ja kävelyt päälle ja kutsu, meillä on siis jo ruudun loppuosakin olemassa. ja kahdella treenillä tämä. Vielä vähän kävelyjä ja pysymisiä lähempää, ja menee tosi hienosti maahan ja pysyy.

Jay menee ihan hulluksi muuten cuzin "jalka"pallosta, tykkää. ja nyt on myös leikkiminen taas tosi kivaa, on siis hampaanvaihtoaika ohi ilmeisesti. paljon kivemmin tarraa kiinni. Eikä veri roisku, hah.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti