maanantai 6. toukokuuta 2013

Treenitön viikonloppu ja vähän Selman tokoilua

Olipas Jayllä tylsä viikonloppu. ei päästy oikeastaan treenimään olleskaan. Pe 2 min treeni ojangossa, kun piti yksin järkkäillä kaikki viikonlopun tokokisakamat sannan koulutusryhmän aikana, niin ei enää oikeesti jaksanut panostaa treenaamiseen, vaan käytiin vaan lenkkeilemässä. Kotonakin ehti vain muutaman pa, seuruun ottaa.

Lauantaina sitten Selman kanssa Voissa ekaa kertaa. Joskus muinoin kun Selman nivelrikko todettiin, totesin että kyllä me sitten tokoillaan ainakin voittajassa asti, ja siellä nyt sitten oltiin. Kaksi vuotta siihen meni, kun tuo avon nouto hidasti matkaa vuoden verran. Selma oli varsin reippaana kehässä. Häntä jaksoi heilua koko setin ajan. Paikkamakuu oli sikavarma, taas. Näytti videolta paremmalta kuin Hupsin ;) yksilöliikkeet nyt ei oikeen putkeen mennyt. Onhan se hauskaa, että eka ja vika liike on kymppejä ja väliin mahtuu sitten 5 nollaa! huh. Huomasi, että olen Selman kanssa keskittynyt treenaamaan lähinnä yksin ilman häiriöitä. Selmaa häiritsi nyt liikkuri, aurinko (onkohan sen näössä oikeesti jotain vikaa... :( ), merkit, hajut!.
Mutta olen edelleen todella iloinen että tuon kipeän koiran kanssa tänne asti päästiin, kyllä me se tuloskin sieltä käydään vielä hakemassa. Katsotaan sitten kesän jälkeen uudelleen tilannetta. Ja kaukoista 10! on kyllä jo hieno juttu.

Jay pääsi lauantaina kisoihin hengailemaan, ja lenkille metsään, siinä ne treenit. La iltana kotona kyllä piti testata vähän agiesteitä. putki ja kaksi hyppyä nurtsille ja tosi kivaa hauskaa pikku pyöritystä ja irtoamista. Aivan mahtavan kivaa. Jaakotukset, takaakierrot ym ei ole mikään ongelma Jaylle. Irtoamista pitää vielä vahvistaa lisää.

Sunnuntaina sitten olin koetoimitsijana, aamulla juoksutin Jaytä ympäri kenttää. Kokeilin huvikseen lähetystä u putkeen ja Jay irtosi, mahtavan upeasti ja vauhdilla. Kokeilin vielä eri puoliltakin, ja kyllä se nyt alkaa oppia tämän. Päivällä pääsi pariin otteeseen hengailemaan kisapaikalle ja lopuksi metsälenkki. En yksinkertaisesti taas enää jaksanut alkaa treenata.

Tänään aamulla kotipihassa treenit, kun heräsin 5min ennen kellon soittoa, niin oli ruhtinaallisesti aikaa (se 5min) treenata. Seuruuta namilla, pa, käännöksiä, tolpan kiertoa (tämäkin alkaa olla hyvä, laukalla molempiin suuntiin), peruuttamalla maahan menoa.

Huomenna sitten tokokurssi, ke myytin porukalla treenaamaan, ja torstaina pentuagit. jeejee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti