maanantai 20. toukokuuta 2013

olipa lämmintä

Jayn ekat "helteet" ja ukkonen koettu viikonloppuna. Vähän oli ehkä normaalia rauhallisempi päiväsaikaan, kun oli kotona läkähdyttävän kuumaa. Ukkosesta Jay ei tuntunut olevan moksiskaan, kun iltasella sateessa salamoiden keskellä käytiin iltapissillä. Vähän kallisteli päätä, että mikäs meteli tuolla on ja leikit jatkui.

Hampaat tippua ropisevat kovaa vauhtia. Viikonloppuna onneksi lähti taas yksi kulmuri, kun vierestä alkoi tunkemaan jo yksi. mietin jo hetken että pitääkö tästä nyt alkaa ELL aikaa varaamaan, mutta sitten aamulenkillä lauantaina Selman kanssa riehuessa huomasin että kielessä verta, ja tutkin tilanteen ja totesin että sinne meni se hammas. Hauskan näköistä kyllä kun milloin minkäkin leikin jälkeen on aina yksi reikä ikenessä lisää. Kovaa vauhtia on vaihtuneet, mutta ei tunnu paljon menoa haittaavaan. Keppejä kannellaan ja leikitään samaan tahtiin. En ole vain viitsinyt nyt juuri kauheasti lelun kanssa leikkiä, tai noutoja ottaa, ettei vain tulisi väärää mielikuvaa.

Treenit on lähipäivinä rajoittuneet lähinnä taas sen maahanmeno asenteen parantamiseen kotona, seuruun ja pa paikkaa on mietitty välillä oikein isommallakin väellä. Loppuviikosta oltiin sm joukkueen treeneissä, ja Jay pääsi myös mukaan, ja siinä sitten porukalla ihmeteltiin, että kyllä se on aika suorassa se pa. Palkkausta vähän pitää vaan säätää, ettei tuppaa liikaa vasemmalta, jolloin voi mennä vähän vinoon. nyt palkka suoraan edestä ja ylhäältä ni saadaan ryhdikkäämpi. Jay teki samalla myös taas uuden paikan treeniä, eli pentuluoksari, ruutuunmeno (oli oikeen kehänauha+ihmishäiriöt) ja sitten pa, ja niitä maahanmenoja. Tosi lyhyitä settejä.

Lauantaina aamusta kävin ojangossa tekemässä Jaylle pienen agipätkän. hypyltä putkeen irtoaminen, pakkovalssi, twisti, saksalainen, ja niistä putkeen lähetys. Meni hyvin. Putkeen pimeään kulmaan, ei osannut kääntyä putken taakse kun tuli ulos, vaikka olin takana. Muista palkan suunta. Lopuksi vielä pentuluoksetulo kaikkien agiesteiden läpi. oli hyvä.

Kotona ruuilla perustreenejä joka päivä, välillä ulkona.

Sunnuntaina kotona alustalle irtoamista kahden esteen takaa. oli hyvä. Testailin takapalkkaa, aika hyvin vois ostaa alustan takapalkkanakin. Tolpan kierto alkaa olla kiva. Tunnarikin tuli tehtyä pitkästä aikaa. Kivasti on ruoho kasvanut maatuneiden ympärille, etsi tosi hienosti oman sieltä seasta eikä koskenutkaan muihin, tarkkaa ja rauhallista työskentelyä tässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti