maanantai 17. kesäkuuta 2013

Agi sm eli Jayllä treenivapaata

Eipä tullut sitten viikonloppuna treenailtua oikeen mitään. Perjantaina streamia seuratessa tuli välissä käytyä pihalla tekemässä pienet jäävä treenit. Nyt se mah alkaa olla jo melkein sitä mitä haluan jopa pihalla. Kokeilin sitten liikkeessä ja oli aika kiva. ensin peruutellen, sitten seuruun yhteyteen tai siis sellaisen vapaamuotoisen seuruun, ja oli aika täpäkkä. Stop oli myös aika hyvä. sekä peruutellen myös ja puun kierrosta kanssa tuli kokeiltua ja luoksetulon stoppi on ihan huikean hyvä. siihenkin pitää vielä loppuosa asentaa kuten myös luoksetuloon. miksi mä taas unohdan ne loppuosat treenat. On vaan niin kiva alku ja keskiosia treenailla liikkeistä ilmeisesti. Iik oli myös avulla aika hyvä jo, tekee ehkä juuri oikealla tekniikalla nyt. vaikea kyllä tosin katsoa ilman apparia, kun pitäs itse muistaa olla suoranakin. Seuruuta tein myös. Pa aloitus muutama askel ja pa, oli mukana. nyt otin muutaman imutettuna jotta tulis heti lähdöstä kontaktilla ja alkoi puskemaan sitten jalkaan ihan kunnolla, tosin se korjaantuu kun nami jää pois. TK oli aika hyvä nyt.

La sitten pääsivät vaan peltolenkille ja treenit jäi kun itse oltiin aamupäivä agismiä kattoo ja tultiin iltapäiväksi finaalikoirat kattomaan streamista. Su sama homma, tosin toisinpäin, ensin peltolenkki kaksin Jayn ja Selman kanssa, kun sanna meni jotai treenailee pihalle, ja sitten agi sm karsintarataa ja finaalia katsomaan, joka tosin venähti vähän kun oli niin paljon nollia. Illalla sitten metsälenkkiä, kylläpä olikin Jay ja Hups taas niin onnessaan kun pääsivät kunnolla metsään juoksemaan, kun yleensä tullut käytyä melkein vaan selman kanssa kahden lenkillä, kun sanna on jossain hupsin kaa treenaa tai päinvastoin. Jay kyllä viihtyy kenen koiran kaa vaan kanssa, on se vaan ehkä maailman paras luonteinen koira.

Smissä tuli nähtyä Jayn sisaruksista lauantaina Neo, ja sunnuntaina Vuokko ja Finn, oispa ollu kiva kun ois voinu Jaynkin mukaan ottaa, mutta tyhmät säännöt kun kielsi koirien tuomisen alueelle, niin en raaskinut ottaa autoon makaamaan koko päiväksi, vaikka oishan tuolla voinut myyntikojuilla kierrellä ym Jayn kanssa välillä. Harmi kun F muuttaa nyt loppukesästä jo ruotsiin niin ei tule enempää nähtyä sitten, mutta onneksi muita näkee sentään silloin tällöin. On ne vaan niin kivoja kaikki nuo tehikset. Neokin innosta soikeena tuli moikkaamaan vanhaa tuttua, ja tikkas hampaalla huuleen reiän, ja joo mä seisoin pystyssä. :)  ja toivon mukaan ensi viikon jaakolle lähtis vuokko kaveriksi mukaan, niin sais oikein tuplapentutreeni hyödyn.

Niin ja onnea Draaman kotiväelle Karoliinalle upeasta joukkuekultamitalista Kriisin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti