maanantai 10. kesäkuuta 2013

viikonlopun treenailut

Eipä kyllä tullut kovin paljoa viikonloppuna treenailtua. Perjantaina huili päivä. Tein vaan aamulla pienet seuruut sisällä, oli ihan super.

La Jay pääsi katsomaan agikisoja kivikkoon, onpa kiva mennä agikisoihin kävelymatkan päähän. Maksi3 ja medi3 katsottiin. Karstusen Janne tuomariharjoittelijana ja oli suht haastavat ja tekniset radat tehnyt. Paljon oli kikkailtu estekulmilla ja lähestymisillä. Ei tullut montaa nollaa per rata. Tuli taas punaniskaan lisää väriä, mutta onneksi ei sentään ihan yhtä pahasti kuin sisäänheittäjällä, joka raukka oli ihan tulipunaiseksi palanut. Kisoista sitten kotiin pakkaamaan muut koirat autoon ja Ojankoon treenimään, mukana myös Raila ja Pia. Oli ihan huippukivaa. Tehtiin vuorotellen kaksi settiä kaikki. Itse otin pitkästä aikaa Selman kanssa yhden setin ja Jay teki yhden. Selman paikkamakuulle on tapahtunut jotain. ei suostunut olemaan paria minuuttia pidempään maassa vaan nousi istumaan, sama juttu kun kokeilin ihan yksin. onkohan raukka vähän kipeänä tai jotain. Jayn kanssa otin seuruuta, kun oli kotiläksynä pialta. Oli nyt tosi hyvä. Ruutuun meno stopin kanssa. Ehkä maailman paras stoppi tuli. oikeesti ihan sikahyvä. Sitten ruudun loppuosa. jätin seisomaan kävelin lähtöpaikalle, maahan vähän hitaasti, tuli kovaa sivulle, mutta meni sitten ohi kun en palkannutkaan suoraan, tyhmä minä. Maahanmenoja uusiksi. alkoi ennakoimaan. Kyl mä tiän et ruudus mennään maahan, tuumasi Jay.

Selman kanssa seuruu liikkuroituna, oli kyllä aivan mahtavaa. Sanna huuteli vaan selän takaa että palkkaa jo ku on niin hyvää, mutta olin päättänyt tehdä kokonaisuuden, jotta nään mis taas mennään. Askeleet vähän levis muuten kyl ehkä 9 seuruu. Luoksetulo, hohhoijaa. Ei stopannu kunnolla, kun niin hätä mun luo, maahanmanokin vähän valu. uusinnoilla alkoi stoppailee paremmin ku palkkailtiin. Metsku. Pysyi, otti kontaktin, haki ravilla, takas jopa pari laukka-askelta. Selman kohdalla olen tähän tyytyväinen. Ruutu. no voi elämä sentäs. Ei toimi ei sitten mitenkään päin. Meni kyllä ruutuun mutta sellaisten kunniakierrosten kautta että huh. Ehkä saan olla tyytyväinen jos joskus saan yhtään pistettä ruudusta, jos nyt sinne kokeeseen ylipäänsä päästään koskaan, riippuu nyt noista jaloista. Nyt näytti luoksetulossa vähän epäpuhtaalle jopa se liike, mutta iltalenkillä taas kauheita spurtteja Jayn kanssa. Ehkä se ei leikkies muista et on kipee.

Su olin kivikossa myyn kanssa kisaamassa. Oli ihan huippukivaa. Myy on kyllä niin mahtava kisakaveri, että oksat pois. Eka hyllytettiin kun oli intoa vähän liikaa ja tuli lentokeinu, tosin niitä lentokeinuja teki 90% maksi1 koirista. Radalla oli toka este puomi, sen jälkeen kepit, putki, hyppy ja puomin vieressä keinu, johon tultiin putkesta vinossa linjassa kohti puomia osin, ja voi olla että koiran silmään näytti että keinu jatkuukin puomina. Miksi muuten 30 koiraa tekee lentokeinun. no mutta muuten Myy meni tosi hyvin, alkaa sävel löytyä. Annoin nyt itse edetä ja tulin vähän jäljessä ja lähettelin vaan ja linjailin, vähän eri tyyppistä ohjausta mihin olen tottunut, mutta näyttäs toimivan. Kovaa se menee silti. Toka radalta 20. eka rima tippu, kun otin taas askeleita hypyn päällä, kielto pituuden jälkeen hypyltä (90asteen kulma) kun jättäydyin taas taakse ja ei irronnutkaan niin kauas, kun ajattelin vaan jäi pyörimään ympyrää, että mihin hypylle. toinen kielto keinun jälkeen renkaalta, kun varmistin keinun ja lähti siitä sitten tykittämään niin että jäin taas jälkeen. Kamala mikä vauhti sil kyl on. pitäs oppia vielä sen kanssa rytmitys paremmin niin olisi palikat kohdillaan vaikka mihin.

Illaksi ojankoon kokoustamaan, niin jäi treenimättä Jayn kanssa. Aamulla taas muutama Pa ja tuli tosi hienosti takapäällä sivulle, juuri niinkuin haluan, ja tuli kovaa vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti