perjantai 28. kesäkuuta 2013

pentukurssin ja agiviikon päätös

Niin se sitten loppui Niinun pentuagikurssikin omalta osalta eilen. Lauantaina olis ollut vielä Piiran fysiikkatreenit koirille, mutta itse olen edustamassa Toko SM:ssä, niin en pääse. No onhan tuo ihan kunnia olla joukkueenjohtajana upeille HSKH tokojoukkueille, ja katsoa että hommat toimii.

Tällä viikolla on tullut sitten treenattua tuota agilityä ihan urakalla, kun tiistaina oltiin Jaakolla, ke tein läksyjä ja eilen sitten Niinun treenit. aika sopiva määrä yhdelle viikolle mulle. Alkaa vaan agihimot kasvaa liikaa kun pääsee treenin makuun. Lainakoiria pitäs varmaan kysellä treenaamaan tai jotain.

Mentiin Espooseen pidemmän kaavan kautta, eli ensin Ojankoon, kun kävin agijaoksen kokouksessa vaikuttamassa tehisryhmäkokoonpanoon ja on se muutenkin kiva aina päästä kokouksissa käymään, harmi kun tuolla ei enempää käy ihmisiä, siellä kun oikeasti pystyis seuran agiasioihin vaikuttamaan. Ojangossa Jay kävi sitten Sannan kanssa lenkillä, ja vaikka olis ollut luppoaikaa en mennyt treenaamaan Jayn kanssa mitään.  Hyvä minä. Espoossa sitten kiva rento lämppälenkki, ja tokonurtsi oli just leikattu, niin lämppänä vähän penkin kiertoa, luoksetuloa, ja starttiharjoituksia.

Niinulla oli luvassa pieni ratapätkä kurssin päätteeksi. Muurikin nähtiin Jayn kanssa ekaa kertaa (en ainakaan muista koskaan tehneeni Jayn kanssa). Valssia, peruskäännöstä, irtoamista, perusjuttuja. Ja saatiin juosta. Tai minä lähinnä, Jay nyt juoksee muutenkin. Otin uuden sm:stä ostetun pallon palkaksi, ja Jay menee siitä ihan hulluksi, alkuun meinasi juosta ympäri hallia, kun näkikin pallon mun kädes. Heitä heitä heitä. huhuh. Saatiin tehtyä koko 12 esteen rata, pätkissä tosin. mutta pisin pätkä oli 6-7 estettä kerralla. ja Jay esitti sellaista vauhtia mitä ei aiemmin ole nähty. Meinasin läkähtyä (no on mulla kyllä huono kuntokin nyt). Olin kyllä niin fiiliksissä treenin jälkeen että. Elokuussa jatketaan sitten Niinun jatkokurssilla, joka kasataan samasta porukasta. Tosi kivaa käydä kivojen tyyppien, jotka nyt sattuu olemaan vielä samasta seurastakin, kanssa treenailemassa. Ja syksylle on luvassa Turun reissujakin agin osalta ainaskin neljästi eli saa nähdä miten miehen käy, treeniasiat alkaa olla hyvin uunissa. Ajattelin nyt sitten olla suht järkevä ja pitää pienen tauon agilitystä Jayn kanssa, kun menee näin hyvin. Eli pari viikkoa ainakin vois taukoilla ja antaa tuon kropan vähän tasoittua (jalat on vähän jalat vieläkin). Ensi viikolla sitten taas tokoillaan urakalla.

Nyt sitten autoon pakkaantumista ja kohti Pieksämäkeä!! Tsemppiä kaikille tutuille, sm kisoissa nähdään! Ja ensi vuonna mekin ollaan siellä Jayn kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti