torstai 6. kesäkuuta 2013

seuraamista miettimässä

käväisin huvikseni hskh tehis kouluttaa koulutuksessa, Pian neuvoja kuuntelemassa. Aiheena siis seuruu. Jayn seuruutahan ei vielä varsinaisesti ole, niin oli hyvät lähtökohdat :)

Aloitin lelulla, ja tuli noottia, että nyt jo se lelu piiloon, kun häiritsee vaan. Sit kokeiltiin et lelu oli piilossa, niin alko keulimaan ihan urakalla. Vaihdoin namille, paljon paljon parempaa. keskittyy ja tulee hyvässä kohtaa. Ei vaan osannu vielä ulkona pysähtyä, kun ei oo kotipihan ulkopuolella tehty, ja ojanko ollu se iloinen lelulla seuruu paikka jossa seurataan ja saa suoraan liikkeestä palkan. Nyt pitäs alkaa sitten niitä pysähdyksiä ym lisäilemään siihen hyvään seuruuseen. Eli palasia paikalleen pikku hiljaa. Otin siinä sitten Pian ja Sannan pohtiessa itsekseni liikkeelle ja stop, niin tuli ihan superisti. Eli joko otti liikkurista häiriötä tai sit oppi parista toistosta. Joka tapauksessa nyt aletaan laitella seuruuta vähän jo pakettiin. ja kisapalkan yhdistämistä myös.

Aamulla kotona teki olkkaris superit seuruupätkät, joka ikinen pa onnistui ja käännökset joka suuntaan. Eli nyt vaan siirretään ne ulos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti