perjantai 14. kesäkuuta 2013

Torstain agilityt

Torstaista on jostain syystä muodostunut tässä alkukesän aikana aika kiireinen päivä. Nytkin piti lähteä töistä tuntia aiemmin, että sanna ehtii ottaa mut matkan varrelta kyytiin Ojankoon ja laittamaan tokokisoja varten paikat kuntoon, olin vielä lupautunut liikkurin apuriksi. Siitä sitten Evl jälkeen kiiruhtamaan kohti Espoota ja Niinun ageja, ja siitä hophop sanna hakemaan ojangosta. kotona sitten töistä 22.30 jälkeen, nukkumaan ja takas töihin.

Joo, mutta ne agit sitten. Aiheena pakkovalssi putkeen, ja toisella pisteellä peruskäännös hypyllä. Aloitin putkilla. Pakkovalssi ensin oikeaan kääntymällä. oli aikas hyvä, tehtiin niin että lähdettiin melkein yhtä matkaa koiran kanssa. Sitten vasempaan, tässä tulee kaarros, joko ohjaan huonommin tai sitten Jayllä vasempaan kääntyminen on jotenkin vaikeampi, koska oli aiemmin pimeään kulmaankin vasuriin käännös vaikeampi, ja aiheutti kaarrosta. nyt tuli sellai 30sentin kaarre verrattuna oikeaan, kun sen tuli ihan putkea nuollen. Sitten ratapätkänä, hyppy-putkeen, irtoaminen putkeen puomin alla, siitä pakkovalssille. Irtoamisessa vaati aika paljon keilaamista, muutenkin kuulemma lähtee liikkeen mukana vauhtiin, eli menee juuri niin kovaa kuin itsekin menen, kun mennään samaan suuntaan.

Toisella pisteellä peruskäännös, hyppy käännös vasempaan, oli hyvä, kokoaa hyvin ja tulee liikkeeseen mukaan. Oikeaan, ihan ok, haluan kyllä enemmän irtoamista hypylle. sitten putken kautta hypylle, tämä hyvä vasempaan. Oikealle käännöksessä, tuli selän takaa palkalle, pitää ottaa putken jälkeen valsseihin vähän käteen tuloa, ettei lähde kaarrattelemaan.

Enää yksi kerta pentukurssia ja sitten ollaan taas ihan omillaan. Pitänee syksylle miettiä jotain ohjelmaa agin suhteen. Varmaan se tarkoittaa yksäreitä ja yksittäisiä koulutuksia, jos ei tule jatkoryhmää tuohon. Kun ei näköjään ehdi olevinaan yksin treenata. Tajusin nimittäin että en ole kohta pariin viikkoon käynyt agia treenaa kentällä. Toko kyllä on tullut tehtyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti