keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Sm joukkueen treeneissä häiriköimässä

Tiistaina hskh joukkueen ja muutaman muun "häirikön" voimin Viikissä treenailemassa.
Rakennettiin kolme kehää, pari kolme liikettä per kehä. Olin siis lähinnä liikkuroimassa ja häiriköimässä, ja Jay pääsi ennen loppuporukan tuloa tekemään kehässä pienet lämppätreenit ja lopussa vielä lisää häiriössä. Tosin kun ei sitä nuo häiriöt kiinnosta.

Eka setissä olin päättänyt ottaa metskua, nosti huonosti, otin puukapulan, teki hyvin, sitten metsku teki huonosti. Pitää ny ottaa kotitreeneihin tuo metsku ja tehdä siitä kiva. Merkkiä tein pari kertaa, oli ihan ok. Ruutuun meni vähän hitaasti, mutta näkyi nurtsilla taas tosi huonosti. Ei ottanut kehänauhasta häiriötä.

Sitten liikkuroinnit. Paikallaolot ym. olipa huippuhauskaa. Ja taas kiva päästä nauttimaan huipputaitavasta tokosta.

Jay teki muiden jälkeen luoksetuloa, ja sainkin sitten kokonaisen raadillisen kommentoijia kun porukka intoutui jakamaan vinkkejä. Palkan suunnasta sain ripitystä, heitto menee vinoon. Pitää kokeilla oikeasta palkkaa ja sitten vasemmasta pudotettuna. Sitten halusin otta istumista. Tähänkin tuli vinkkejä tulvimalla, ja näytettiin omilla koirilla mallia jne. huippukivaa. parhaiten tuntui jayn kanssa menevän pa tyylisesti pienellä liikkeellä. Tämä listalla. Ja tuli myös vinkkinä että jalat on nyt niin jalat että ei se jalkojensa kanssa pysty tekee mitään kunnolla. Että anna kasvaa vaan ja kriteerit sen mukaan. Jayn loikat aiheutti riemun ja kauhun kiljahduksia. Hah.

Käveltiin vielä kotiin, oli kiva kävellä Jayn kanssa kahden kunnon pitkä lenkki, ihan liian harvoin tulee pitkää lenkkiä tehtyä kahden, ja on kyllä ihan hermolepoa kun ei kukaan vedä mihinkään suuntaa, vaan koira vaan tulee mukana siinä edesssä. upea eläin!

1 kommentti: