torstai 6. helmikuuta 2014

keskiviikon tehikset

Olipas kiva kun vaihtui taas aiempaan vuoroon haastajien treenit. Jotenkin kivempi käydään kuudelta treenaamassa. Pidettiin taas kahden kentän treeni, kun ollaan kaikki niin tykästytty siihen. Saa tehtyä tosi paljon juttuja ja kun parit tai kolmikot vaihtuu niin saa koko ajan uusia ajatuksia. Olin tällä kertaa Merjan kanssa kahden omalla puoliskolla, kun varakoirakko ei saapunutkaan paikalle, itseasiassa ei ole vielä kertaakaan saapunut. No parempi meille, kun saadaan extra aikaa kivasti. Kerkesin ottaa useamman pienen setin.

Ensin pa treeniä. Tehtiin niin että ensin Merja vain seisoskeli parin metrin päässä, sitten sai kävellä vähän ees taas. Lopulta Merja käveli meitä ympäri ja kävi välillä n. metrin päässä. Ihan huikeasti Jay keskittyi eikä kontakti tippunut. AInoastaan (taas) viereisen kentän huutavat agikoirat aiheutti katseen harhautumisen. Miten voikin olla että koko keskiviikko ilta on täynnä huutavia koiria. Väliin piti oikeen käydä vilkaisee että onko koira varmasti kunnossa kun kuulosti että jalkaa leikataan poikki, mutta se olikin vain agia tekevä borderterrieri. Otin vielä pari suoraa seuruu pätkää ja Merja käveli vähän matkan päässä "tuomarina", ihan huippupätkä. Tosi nätisti. Kerran tipahti kun piti taas vilkaista agikentän suuntaan. Merja ei kiinnostanut tippaakaan.

Toka settiin noutoa. Merja asetteli heitetyn kapulan oikeaan asentoon jotta saatiin optimoitua nostot. Superkova palautusvauhti. Läheltä nostoja vielä, tosi nätisti. Muutama palautus sivulle. Kerran pyöräytti kun otin lähempää sivulle, kauempaa kun saa vauhtia tulee tosi hyvin. ja tauko

Tauon jälkeen luoksetulon stoppeja kahden siivekkeen kierrolla. Ihan superit. Palkka Merjalta, meinasi ensin jumittaa Merjaan, niin annoin piilossa palkan, ja kun ei tiennyt mistä tulee, teki tosi hyvät stopit. Tykkäsi rallatella siivekkeitä. Loppuun vielä pari maahanmenoa kierrosta, uskomattoman hienolla sukelluksella. tykkään.

Seuraava setti kaukoja, lähinnä, m-i vaihtoja. Merja sai olla liikkurina ja itse lähellä. Meinasi olla vaikeaa, ja jossain kohti jopa tarjosi seisomista. hmm. joko pää väsy tai meteli häiritsee. ilman käsiapuja. Muutama muukin vaihto, ne hyviä, mutta pieni askel joissakin. Kokeilin vielä metskua, ja olihan se vähän ällö vielä, mutta hyvin haki ja palautti, palkka lennosta.

Loppuun vielä lyhyt paikkamakuu. Pallo näkyvillä. Muistuttelin piilosta, jos katse kääntyi agikentän suuntaan, tai ovelle päin, kun porukkaa ramppasi edestakaisin. otin vielä yksin lopuksi pari jättöä. Niissä tosi hyvä ilme. Maahanmenot sivulta oli hyvät. Sivulle pomppasi kivasti.

Pidettiin vielä treenien päälle hauska palaveri haastajien kesken ja sovittiin kevään treenikuviot. olipa hauska miten samalla tavalla kaikkien fiilikset oli talvesta ja ryhmän hyvästä meiningistä. On meillä kyllä hauska porukka, ja alkaa hitsautumaan kivasti yhteen, vaikka treenitavat kullakin on tosi erilaisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti