maanantai 17. helmikuuta 2014

Viikonlopun kootut

Perjantaina tuuraamassa kouluttajien vuorolla. Pa treeniä alkuun, vähän seuruuta. tykkäsin itse ainakin nyt että tuntui kontakti pysyvän, tosin en kyttäillyt seuruussa, vaan kävelin reippaalla vauhdilla ja tarkoituksena saada pysymään hyvin käännökset ja ylläristopit. Pari kertaa meni lankaan. Noutoa tolpan takaa ja läheltä, loistavia nostoja nyt. Ruudussakin käytiin, luvan kanssa. Tosi hyvällä vauhdilla meni, pikkasen vasempaan reunaan teki stopin nyt. ehkä väisti kun oli just siellä reunassa toinen koira silloin menossa. Otin välissä myös SELMAN kanssa tokoa. Olipas hauskaa. aikamoinen hyrrä oli puolen vuoden treenitauon jälkeen. Kaukoissa kamalaa edistämistä, mutta seuruu toimii kun junan vessa. Oon onnistunu aika nopeen pa selmalle. Ruutukin löytyi pienellä avulla. Nouto edelleen huono. ei hyppää takas tullessa, kuin kamallalla avulla. Metsku on tosi ällö. Katsellaan nyt mitä kevät tuo tullessaan selman suhteen. Jayn kanssa lopussa vielä paikkamakuun jättöjä ja pieniä makuita, kun oli sopivasti häiriötä. pääsin huomauttelemaan jos katse alkoi harhailla.

Lauantaina valmennusrenkaan näyttö ojangossa ja sitä tietty katsomassa. Pienet agitreenit näytön jälkeen, rimat eka kerran 45. Nyt kun on virallisestikin terve koira niin pitää alkaa rimoja pikku hiljaa nostelee. Tuntui että tuli vaan kovempaa vaikka rimat 5cm ylempänä. Tosi liukkaasti liikkui ja meinasin välillä olla vähän myöhässä. Alkanut bongailla itse esteitä, ja paristi jopa karkasi väärille esteille. mun kiltti koira. Sitten käytiin Lahdesta hakemassa mulle auto, sellai vanha kottero fabia, että pääsee Jayn kanssa treeneihin aina kun haluaa, eikä tartte enää miettiä onkohan sannalla autolleen käyttöä vai ei. Takastullessa oli ajatus ottaa sitten peilin edessä kontakti&seuruutreeniä, mutta olikin molemmat peilikentät varattu saman porukan käyttöön, ja pääsin välissä livahtamaan vain hetkeksi kentälle kun oli pari minuuttia vapaana. Tehtiin sitten agia kolmosella, kun ei jaksanut alkaa tyhjentää kolmatta kenttää enää. Oli edelleen aika kivana. Vauhtia on tullut kyllä jotenkin nyt lisää, ja ehkä itsekin uskaltaa ottaa enempi irti kun ei ajattele että entä jos se onkin jostain rikki.

Sunnuntaina sitten koulutuspäivä, koulutin junnuille agia, ja sitten sama pätkä sannalle, ja vielä rhodeille. 8h kouluttamista siis. huh, ja jaksoin vielä Jayn kanssa ottaa saman pätkän. Ja edelleen se oli tosi liukas liikkumaan. Ihan sikahienosti meni kyllä. Ei tarvinnut hinkata kuin yhtä tosi tiukkaa välistävetoa (siivekkeiden välissä alle metrin aukko) kun ois halunnu mennä serpentiininä.

Tänään pääsis taas Niinulle, mutta sitä ennen taas ojankoon kouluttamaan. Mietin kyllä taas viikonloppuna, että jospa pitäisi taas kesän taukoa kouluttamisesta kokonaan ja treenailis vaan Jayn kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti