keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Vapaapäivän iloja

Otettiin tiistaille vapaapäivä molemmat, kun oltiin ma ilta keikalla, niin sai itse nukkua hieman pidempään, ja koirat laatuaikaa pitkän koti-illan jälkeen. Aamulla tosin tuli huoltomies korjaamaan liesituuletinta (ei muuten tullut vieläkään kuntoon), ja tässä loistava tilaisuus Jayn kanssa häiriötreeniin kotona. Kaukoja lelun kanssa, oli ihan superinnokkaana, upeita vaihtoja. Tunnarinpitoa, tämä on nyt taas projektina, josko sais noudon tällä kuntoon. Tosi hienoja pitoja. Tein pyörimistä kapula suussa, kaukojen kaikkia vaihtoja, piti vissiin huoltomiehelle näyttää parhaat puolet, joten teki ihan superisti, kertaakaan ei purassut kapulaa.

Sitten hallille, tokot. Seuruuta, ensin yksin sitten liikkuroituna. Tosi hyvälle alkaa näyttää, kontakti pysyy jo paremmin, ja alkaa näyttää seuruulta. Hypyn istumista otin, ja nyt menee vähän kauemmas hypystä. Ruutu oli valmiina kentällä (joku jättänyt tokokamat levälleen) ja sitä tietty piti ottaa. Vitsi kun oli taas hyvä. Otin vähän korjauksia samalla, jätin vähän matkan päähän ja lähetin siitä, meni hienosti ruutuun. Merkkiä paristi, oli kivat. Kaukoja liikkurilla. EI juminut nyt niin pahasti enää, näitä vielä lisää. Jääviä liikkurilla. Maahanmeno pitää saada taas nopeammaksi, mutta meni sentäs maahan asti. Seisominen oli mun makuun vähän löysän oloinen, ei seisonut ihan niin topakan näköisenä kuin yleensä ja pää kääntyili, tais jopa jalka vähän liikahtaa.

Sitten agikentälle. Tein hauskan pätkän. puomilla aloiteltiin. Otin ensin muutamia kontakteja ja vauhtia puomiin. Hienosti on ajatus stopista, mutta jos tulee suorasta putkesta kovaa puomille ei meinaa lopun stoppia muistaa. Keinun takaaleikkaus oli hämäävä, ja meinasi hämmentyä. eipä oo tuollaista taidettu tehdäkään. Otin vielä vähän ohjauskuvioita erikseen, takaakiertoa, backlapista putkeen, irtoamista putkesta putkeen, niin että leieröin itse keppien takaa.

Lopuksi käytiin ihastelemassa vielä ulkokenttiä, jotka olivat jo sulana, aika pehmeänä ovat vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti