sunnuntai 23. helmikuuta 2014

kimppa kisaharkka

Viikonloppuun kuului vähän rentoutumista ja vähän agilityä, sekä isoimpana tehiksen ja hotin kimppa kisaharkka. Lauantaina Suomen pelin jälkeen ojankoon tekemään vähän agia. Tein Sannalle about ykkösluokan radan (no oli siel yksi takakierto), jotta saisi vähän kisamaista fiilistä haettua kokonaisella radalla. Tein saman sitten Jayn kanssa läpi. Rengas mentiin maksikorkeudella, ja tämä on nyt haastava, jos tullaan kovaa, eli jos useampi este alla, niin tulee renkaan ali, tai jos väli on 5m niin tulee herkästi ali. Yksittäisenä ei ongelmaa. Vähän pitää tekniikkaan pureutua. Keinu meni radalla taas ihan superisti, jayn yksi lemppariesteistä, ja vielä kun pääsee tosi harvoin tekemään. Aan kontakti prosentti sata, kuten myös puomin. Tosi kiva vauhti. Yksi este oli 50 muut 45. Otin myös vähän tokoa. Ensin ja lopuksi. Oli agitreenien jälkeen agikentällä ihan superhyvä seuruu. Kontakti pysyi ja ei edistänyt tippaakaan.

Aamulla sitten takas ojankoon, ensin 2x2 kurssin luento. Aika samaa oli kun mitä joskus Sannalle pidettiin syksyllä. Jay pääsi vähän kokeilemaan demokoirana, mutta halusi tarjota vain perusasentoa. Nauratti. Kiva olla kurssilla, ehkä me kesäksi saadaan kepitkin valmiiksi. Toukokuussa olisi noita epiksiäkin jo luvassa. Kisaamista en mietin ennen elokuuta. Rauhassa edetään edelleen. Tosin Jay sai treeniryhmä paikan kivasta ryhmästä, joka on joka toinen viikko. Sattumalta huomasin että oli paikka vapautunut, niin jatkossa sitten joka toinen torstai menee myös ojangossa. Luennon jälkeen sitten kisaharkka. Järkkään Oilin kanssa kimpassa tehikselle ja hotille kisaharkkoja kevään aikana muutaman kerran. Aloitettiin meidän vuorolla ojangossa. Ens kerta sitten Heinolassa. Olipas hauska idea.

Olin suunnitellut lähtölistat ja järkät ym. Pari hottilaista jäi viime hetkellä pois, ja yksi tehisläinenkin jo aiemmin lisäksi. No enempi aikaa muille. Sanna liikkuroi alkuun muutaman, ja mä sitten loput evlät ja voit. Jay sai odotella tolpassa hallissa. Nätisti näytti odottelevan. En kerennyt kuin yhden koiran ajan lämpätä ja herätellä. Oli vähän kierroksilla. Koko avon tein läpi.

Seuruu: Vähän oli taas menossa jonnekin, näkyi ehkä juuri tuo että ei tehty alle juuri mitään. paikka vähän edessä ja väliin painoi. Kontakti oli aika ajoin hyvä, ja seuruu muutenkin mennyt taas eteenpäin.

Liikkeestä maahan: jäi puoli-istuvaan asentoon. En jäänyt yhtään varmistelemaan tai kyttäilemään, koska ollut satavarma. Nyt vähän lintsasi. Huomautin takas kävelyssä.

Luokse: Stoppi vähän valui. Tuli kovaa. Sivulle pieni pomppu.

Liikkeestä seis: Tämä oli aika hyvä. Vähän seuruussa edisti, muttei ihan kauhea. Sivulle hyvin. Otin selkeästi viiveellä käskyn jälkeen. (edit. Sanna sit kertoi puoli vuorokautta myöhemmin, että oli astellut parisen metriä mun perässä. oishan se kiva tietty heti kertoo tämäkin..)

nouto: Kyyläsi kapulaa, nytkähti, nostossa leikki. Sivulle pieni pomppu, kapulan poisannossa nousi sitten ylös. Liian kiva liike.

Kaukot: Hyvät istumiset, jäi liikkuriin jumiin, katseli. vika vaihtoon tuplakäsky. Eka kertaa liikkuroituna ja kaukokoneella. Kävin vielä uusimassa alun kun jäi aikaa. super palkka kun meni maahan vaikka jumitti puhuvaan sannaan taustalla. huomaa että istumista treenattu, maahanmeno hidastunut.

Hyppy: tämä oli tosi hyvä. upea istuminen, tykkäsin. hyppy 5 lautaa, 2m esteestä jäin.

Makuu: Vieressä käytiin palkkaamassa, ja tästä oli alkanut Jayllä joku haistelu ja lonkitus. En nähnyt en päässyt puuttumaan. Muuten oli hyvä.

Kokonaisuus oli kiva. Tosi hyvällä fiiliksellä teki ja halusi koko ajan tehdä. Puri minua mahasta. Nyppi taskua koko ajan liikkeiden väleissä, vaikkei ollu ees lelua taskussa. Kehän jälkeen ulkona leikittiin.

Harkan jälkeen vähän agia. Putki-rengas-putki-puomi ympyrää. Meni tosi kovaa, kun tuli kovaa meni renkaan ali. saatiin korjattua. monta onnistunutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti