keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Jayn agitehis ura alkoi

Eilen illalla sitten alkoi agitehiksen treenit. Onpa kiva olla mukana seuran huippuvalmennusporukassa. Muistan joskus aikoinaan kun Saran kanssa treenailtiin samana iltana kun tehistreenit oli meneillään ja tuumailin, että oispa kiva kun tuonne pääsisi. Silloisen koutsin sanat oli "ei sinne pääse kuin hallituksen jäsenet ja niiden kaverit" oli aika masentava, mutta päätin että sinne vielä joskus mennään. No vuotta myöhemmin olin hallituksessa, hah. Tosin ei sillä ajatuksella että sitä kautta tehikseen pääsee, vaan siksi että halusin vaikuttaa seuran asioihin omalla panoksellani. Nyt sitten muutamaa vuotta myöhemmin olen osa tuota porukkaa, seuran "ykkösnyrkkiä". Tosin Saran kanssa se ei olisi koskaan onnistunut, vaadittiin maailman taitavin pikkupoikakoira Jay.

Janne kouluttaa meitä nyt syksyn ajan, alkutalvesta muutama Villen treeni ja kevät ja kesä mennään Jennan opeissa. Aikas pätevät koutsit siis.

Janne aloitti sellaisella tilannekatsauksella. Ensin pikkupätkä jossa mentiin eestaas hyppyä tai putkea ja välissä kontaktieste, eli vauhdilla kontakteille. Yllärinä Jay tuli ekalla yrittämällä puomilta ylösmemolta alas?? mutta pienellä tsekkauksella todettiin että edessä oleva tokokentän valo osoitti suoraan silmiin ja häikäisi näkyvyyden. Olin juuri viereisellä kentällä tehnyt puomin ihan ok, ja nytkin toiseen suuntaan tuo puomi meni ihan normisti ja sen jälkeen tuohonkin suuntaan. Pitääpä ottaa huomioon. Janne tuumasi että turhaan seisottelen kontakteilla treeneissäkään pitkiä aikoja, mieluummin niitä häiriöitä vaan ja vapautusta. Hyvällä mallilla ovat. Paitsi kerran hyppäsi keinun ylösmenon yli, tämä tsekkilistalle. Päivän paras putkeen vienti kuulemma tuli myös. ja kepeille meno oli huikean hienoa.

Tokassa setissä poikittaiset hypyt. Ensin serpentiiniä ees taas 5 hyppyä, meni ihan täydellisesti, sitten piti kokeilla sama takaaleikkauksilla, ja ylläri, meni ihan täydellisesti, en oo tollasta tainnut edes kokeilla koskaan. Sitten kelloteltiin samat ja ja edesssä ohjaamalla oli  0,7 sek nopeempi kun takaaleikkauksilla. ei siis kauheeta eroa edes. Tämän jälkeen päällejuoksut, ja nämä on kyllä meidän helmasynti. Ei vaan meinaa saada rytmiä kohdilleen että menis useampi putkeen. Aikaistettiin ohjausta aika roimasti ja alkoi vähän näyttää jo paremmalle. Tämä treenilistalle.

Olipa mahtava fiilis olla tehistreeneissä, ihan tuli sellainen olo että on sitä jotain tehnyt oikein kun tännekin asti on päässyt. Ja missä ajassa vielä Jayn kanssa, poikahan on ihan junnu vielä, ja tämä pitää muistaa treeneissäkin. Ei voi vaatia ihan kaikkea kumminkaan vielä.

Tänään sitten agitehisporukalla kokoustellaan, joten jää tokotehiksen treenit väliin, mutta pitäs yrittää senkin kokoukseen ehtiä vielä. kiirusta pitää siis. Hitto tää on niin siistii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti