torstai 18. syyskuuta 2014

Miksei aina voi olla vapaapäivä

Eilen suht aktiivipäivä koiraharrastuksien suhteen. Päästiin Sannan kanssa molemmat Elinan kaukoryhmään syksyksi, ja treenit alkoi eilen. Tästä syystä sitten saldopäivä töistä (treenit on 10-12) kun ei ehdi ennen eikä jälkeen treenien töihin. Turkuun siis suunnattiin heti aamusta. Olipa kiva rata Elinalla. Pitkiä välejä, ansaesteitä, linjojen ohjaamista. Paljon mukavia läksyjä saatiin. Jay irtoaa hyvin ja nyt pitää sitten saada kuulolle myös niistä kohti missä ei tartte irrota. Ansaesteiden kanssa tarkkana, kun pitkät välit, näitä läksynä. Kepit on tosi kiva este ja sinne mentäs mielellään. Rimojen kanssa treeniä. EI helpoteta vaan vaaditaan oikea suoritus oikealla vauhdilla. Muista treenata aina kisavauhdilla. Ihan huippua.

Turusta sitten kaupan kautta pikapyrähdys kotiin. Schapet lenkille ja Ojankoon. Siellä agitehiksen episradan rakennus, ajanoton valmiiksi laitto (+etsiminen mistä lie) ja siitä sitten kiireellä tokotehiksen treeneihin, jotka aloitettiin herkuttelulla. Riemu oli saanut vallan upean ykkösen avosta + tietty piirimestaruudet muutamalla koirakolla.

Häiriötreenit. Jay ekana. Kehääntuloja kapulaviidakon läpi, liikkeen aloitusta häiriöllä. Olikin ihan superinnokkaat ja isot häiriöt. mutta Jay teki kyllä aika hienosti. Kerran meinas lipsahtaa vinkupallon perään. muuten oli aika hyvä. Loppuun vielä tunnaria. Toi ekalla oikeen, muttei selkeesti haistellu muita. Tokalla sitten toi siitä samasta kohtaa missä se eka oma oli, väärän. Sitten korjailtiin. kävin taas itse viemässä ja toi oikeen. Nyt pitää muistaa ojangossa treeniä niitä vieraita kapuloita. Tein vielä itse metskua kehän ulkopuolella. nosto ruma muuten ihan perfect.

Kiva kun taas tokotehis kausi päässyt vauhtiin, ja nyt uusia tuttavuuksia treenikavereina.

Tänään sitten illalla taas agia ja viikonloppuna lisää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti