perjantai 19. syyskuuta 2014

sitä saa mitä vahvistaa

Eilen sitten agitreenit illalla. ja kun olin vähän etuajassa, kerkesin ottaa Ellun läksyjä. en saanut sitten yhtään rimaa tippumaan vaikka kuinka vedätin ja kaarratin. Kepeillä otin myös vähän vedätystä sivuttain ja kyl se Jay siellä kepeillä loppuun asti kesti ihan loistavasti mutta vähän oli kiire mun perään kun toka vikan kepin toi melkeen mukanaan. eli keppi poikki. noi muovikepit näyttäs kyllä ulkokäytössä haurastuvan sen verran että menee vähän väliä joltai poikki.

Treeneissä sitten aivan mahtavan kivaa pätkää. yhdistelty viime talven kisoista vähän eri pätkiä mujusia. alkuun neljä estettä siksakkina valsseilla ja sitten pari suoraa putkea eestaas ja kepit siitä. sellai fengshui rata kaikki symmetrisesti. :) ja putken jälkeen Jay ei sitten ois halunnukkaa enää singota ja irrota kun just oli sitä rytmitykseen tuloa vahvistanut. eli kävi vähän omaan nilkkaan taas. haasteena pätkässä oli yllättäin kun aan jälkeen oli muuri ja pienellä kaarella siitä pituus josta 180 käännös poikittaiseen hyppyyn. luki tuon pituuden takaleikkauksena koko aika ja joutui ihan palkkailemaan ja miettimään linjojaan urakalla. järkkyä. eli jos kaartaa rata oikeelle ja joudun vähän meneemään sinne vasemmalle ennen estettä niin lukee sen takaaleikkauksena ja kääntyy vasemmalle, vaikka tein vastakäännöstä. ehkä ne tennarit oli sitten väärään suuntaan. ois pitänyt videolle ottaa.

mut ihan mahtavat treenit.

lämppäillessä tolpan kierroista stoppeja ja tuli maahanmenossa melkeen metrin jarrustujäljet ku tuli kovaa. vähän kaukoja myös tolpan kierrosta. oli tosi hienot.

tänään huilataan. viikonloppuna lisää agia. onpas kertynyt tälle viikolle noita koulutuksia ihan vahingossa. no kohta alkaa löysempi jakso kun kesän ryhmät loppuu.

2 kommenttia:

  1. Meilläkin on nyt harrastettu tuota tolpan kiertoa, kiitos siitä vinkistä siis tehis kouluttaa-treeneissä :) Ollaan saatu paljon napakkuutta Jumin pysähdyksiin ja maahanmenoihin.

    VastaaPoista
  2. hienoa, että opeista on ollut hyötyä :) tolpan kierrot on niin loistava tosi moneen asiaan. ihan turha on tehdä liikkeitä liikkeenomaisesti kun voi tehdä jotain niin hauskaa kuin tolpan kiertäminen ja yhdistää se siihen.

    VastaaPoista