maanantai 15. syyskuuta 2014

MM-tiimin leiri Tuorlassa

Kauan ja hartaasti odotettu tiimin leiri Tuorlassa viikonloppuna. Meiltä jäi kesäkuun leiri väliin kun oli tehisleiri samaan aikaan,niin ei ole tullut nähtyä treenikavereita tositoimissa (paitsi mitä nyt jossain mm- ja sm-kisoissa :) ) treeniolosuhteissa. Olipa mahtava viikonloppu. Vitsi mikä tiimi meillä on! Paljon on taas porukkaa tosin vaihtunut ihmisten omien kiireiden vuoksi, mutta se ydin porukka on edelleen pysynyt samana ja uudet pääsevät helposti porukkaan mukaan. Kouluttajana meillä oli nyt Mari, joka itselle jo varsin tuttu tehiksen koutsina, joten helppo oli jatkaa siitäkin eteenpäin.

Jayn kanssa olin heti alussa vuorossa. lauantai tehtiin niitä omia juttuja ja loppuun tietty paikkisjuttuja valmennusrengas höystein. Aloittelin Jayn kanssa tunnarilla, kun se on ollut nyt vieraassa paikassa haastavaa. Ja niin oli nytkin. ei pitkältä nurmelta meinanut millään se oma löytyä, vaan meni noutamiseksi homma, ja alkoi vain tuoda sen minkä löysi ekana. Nyt pitää muistaa tehdä paljon helppoja, ja muuallakin niitä kun kotipihassa. Rutiinia lisää niihin. Oli vielä keskeneräinen.

Seuraavassa rykäyksessä sitten metskua. jossa näkyikin heti ne kaikki ongelmat, nosto on huono ja palautus on huono. Otettiin sitten palautusta erikseen ja hyviä viilauksia sain, näitä lisää tehistreeneissä. Sunnutaille otin muuten lisää metskua ja vaihdoin toisen kapulan ja toimii heti paremmin taas. Eli sillä jatketaan.

Iltapäivällä paikkikset. ja Jay teki elämänsä hienoimmat paikallaolot. Istui kuin tatti hievahtamatta ja makuussakin oli täysin liikkumatta.

Sunnuntai aamu. kisamainen. Otin seuruun, luoksarin, ruudun ja tunnarin. Seuruussa oli aika korkeella, ja siitä seurauksena pientä keulimista. Asenne on kyllä hyvä. Mari tykkäs että on mennyt taas paljon eteenpäin. Luoksarissa maahanmeno pikkaisen hidas, odotus hyvä. vauhti hyvä ja tasainen. stoppi ihan inasen viiveellä reagoi mutta stoppina hyvä. maahan samat. pa oli ok.
Ruutu. ei löytänyt. en oo tehny juurikaan voi ruutuna. joten lähti juoksee merkeille ja tarjoili niitä. hauskaa oli että koko ajan juoksi vauhdilla ja innokkaasti . ei lannistunut ollenkaan. uusinnalla löytyi, loppuosa oli hyvä. Tunnari oli nyt ok. kun kävin itse viemässä sen oman. eli vaatii vaan treeniä.

sitten otin sitä metskua. ja loppuun keskusteltiin vielä seuruuhommista.

Mari alustavasti lupasi tulla seuraavallekin leirille helmikuussa, ja mehän nähdäänkin jo kohta puoliin tehistreeneissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti